2777
2789
عنوان

دکتر اطفال خوب در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 10601 بازدید | 42 پست
وای مرسی منم از معطلی خیلی بدم میاد بچمم نق نقویه پس رجب پور نمیرم شنیده بودم برا غذا نخوردن خوبه، ش ...

نه واس غذا نخوردن یک شربت دسساز داره به همه همونو میده

برو داروخونه کناریش بهش بگو خودش میده لازم نیس اینهمه وقت و هزینه واس اون شربت بذاری

شربته هم عینننن ویتاگلوبینه یعنی طعم رنگ و حتی داروسازه میگفت ایندوتا فرقی ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا بیخیال تازه من خونم همونجا بودو پدرم درومد باید یکبار صبح بری اسمتو رو برگه پشت در بنویسی ...

ای من که رجب پور رو تلفنی نوبت گرفتم ی بار اما نرفتم، ولی شافرهت همینطوری باید شب بری اسم نویسی باز صبح ساعت۷ اونجا باشی باز بعدظهر بچه رو ببری 

نه واس غذا نخوردن یک شربت دسساز داره به همه همونو میده برو داروخونه کناریش بهش بگو خودش میده لازم ن ...

من پرسیدم از داروخونه دبگه گفت سیپرو و زینک😁

فقط واسه نون پراوردن داروخونه بقلی تلاش میکنه

دکتر جدیر عااااالیه هم صبح میشینه هم بعدازظهر زنگ بزنی برای همون روز وقت میده از تو گوگل بزن دکتر حسین جدیر مباد آدرس و تلفنش تو سجاد هست من یه نسخه دخترمو بردم آروم آروم شده کلا کل فامیلمون میرن پیشش

شاید پس عوض شده روالش من تقریبا یک سال و نیم پیش رفتم رجب پور به این افتضاحی بود

خدا همتون رو خیر بده داشتم الکی الکی میرفتم پیش رجب پور خودم تو دردسر مینداختم بچم فقط شبا ی چیزی میاد تو گلوش ک گفتن رفلاکسه پنهان خوب میشه ولی تا حالا خوب نشده میخواستم با ی دکتر دیگم مشورت کنم

دکتر جدیر عااااالیه هم صبح میشینه هم بعدازظهر زنگ بزنی برای همون روز وقت میده از تو گوگل بزن دکتر حس ...

برا ناارومی شب و ی مشورت برا رفلاکس پنهان میخام، دکتر خوبیه؟ اخه شاه فرهت و دکتر صداقت بهم دارو ندادن گفتن خوب میشه ولی خوب نشده هنوز ی چیزی تو گلوش میاد

برا ناارومی شب و ی مشورت برا رفلاکس پنهان میخام، دکتر خوبیه؟ اخه شاه فرهت و دکتر صداقت بهم دارو نداد ...

من پیشش بردم دخترم همین مشملا رو داشت و خیلی عصبی بود بهش ویتامین داد واقعا فرق کرد و الان ارومه دخترم خیلی خودشو میزد و گریه میکرد

نه

سلام عزیزم شما بچه تو بردی کجا ک خوب شد؟من دخترم رفلاکس داره طفلکی آمشب از دماغ و دهنش شیر میزد بیرون دلم داره میترکه چکار کردی شما

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش