2777
2789
عنوان

عقد داداشمه

677 بازدید | 19 پست

عاقاااااااا

فردا عقد داداشمه(محضریه و شلوغ نیست)

باید از این شهر برم یه شهردیگه (دوساعت راهه)

یه پسر دوساله دارم

شوهرم میگه نباید ببریش با خودت و خودم نگه میدارم

خودمم دوس ندارم ببرمش ولی خب نگرانش میشم

اخه باباش کم حوصله و بی اعصابه

مادرشوهرمم پیر و ناتوانه 

خواهر شوهرم ندارم 

جاریامم شاغلن

پسرمم ماشاالله شیطوووووووووون

نمیدونم برم یا نه

اگه برم شب دیر وقت میرسم خونه

شوهرمو میگم بیا بریم شما برین خونه عمم که خالیه و کسی نیست که اگه یوقت خدایی نکرده مشکلی پیش اومد حداقل نزدیکتر باشم بتون میگه نمیام

نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟😭

اخه مگه میشه عقد داداش نری؟؟؟😭

کرونا بمیری الهی😭

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت مگه نمیاد عقد برادرزنش،؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

انشاءالله نابود بشه خواهر. داداش منم سال دیگ عید میخواد عقد بکنه🥺🥺 کرونا فقط برو لطفا

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
شوهرت چرا نمیاد عقد؟

میخواد بمونه خونه بچه رو بگیره

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
شوهرتو راضی کن بیاد دیگه اگه نشد مجبوری بذاری پیشش بمونه

لجه😭

میگه نمیام 

میگم بابا هیشکی خونشون نیست بیا این چند ساعت اونجا بچه رو نگه دار که نزدیک باشم بش میگه نمیام😭

حالا واجب کرده الان عقد بگیرن😑من بودم شاید نمیرفتم 

اره دیگه بنده خداها جشن ک ندارن،ولی عقدو ک نمیشه نگرفت همینطوری بشینن همو نگاه کنن خب بالاخره ک باید ازدواج کنن یهو کرونا تا پنج سال دیگم نرفت همینطوری نامزد بمونن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞