2777
2789
عنوان

عقد داداشمه

678 بازدید | 19 پست

عاقاااااااا

فردا عقد داداشمه(محضریه و شلوغ نیست)

باید از این شهر برم یه شهردیگه (دوساعت راهه)

یه پسر دوساله دارم

شوهرم میگه نباید ببریش با خودت و خودم نگه میدارم

خودمم دوس ندارم ببرمش ولی خب نگرانش میشم

اخه باباش کم حوصله و بی اعصابه

مادرشوهرمم پیر و ناتوانه 

خواهر شوهرم ندارم 

جاریامم شاغلن

پسرمم ماشاالله شیطوووووووووون

نمیدونم برم یا نه

اگه برم شب دیر وقت میرسم خونه

شوهرمو میگم بیا بریم شما برین خونه عمم که خالیه و کسی نیست که اگه یوقت خدایی نکرده مشکلی پیش اومد حداقل نزدیکتر باشم بتون میگه نمیام

نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟😭

اخه مگه میشه عقد داداش نری؟؟؟😭

کرونا بمیری الهی😭

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت مگه نمیاد عقد برادرزنش،؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

انشاءالله نابود بشه خواهر. داداش منم سال دیگ عید میخواد عقد بکنه🥺🥺 کرونا فقط برو لطفا

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
شوهرت چرا نمیاد عقد؟

میخواد بمونه خونه بچه رو بگیره

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
شوهرتو راضی کن بیاد دیگه اگه نشد مجبوری بذاری پیشش بمونه

لجه😭

میگه نمیام 

میگم بابا هیشکی خونشون نیست بیا این چند ساعت اونجا بچه رو نگه دار که نزدیک باشم بش میگه نمیام😭

حالا واجب کرده الان عقد بگیرن😑من بودم شاید نمیرفتم 

اره دیگه بنده خداها جشن ک ندارن،ولی عقدو ک نمیشه نگرفت همینطوری بشینن همو نگاه کنن خب بالاخره ک باید ازدواج کنن یهو کرونا تا پنج سال دیگم نرفت همینطوری نامزد بمونن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞