2777
2789
عنوان

عقد داداشمه

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 19 پست

اگر میخوای بری پسرتم با خودت ببر. پیش خودت باشه خیالت راحت تره. ولی یه روزه میرین بر میگردین دیگه شوهرت چرا نمیاد آخه؟از یه طرفم اگر نری تا آخر عمر به دلت میمونه

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی
ب بچت وعده شکلات و اسباب بازی بده ک شیطونی نکنه

هنو این چیزارو نمیفهمه

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مگه نمیاد عقد برادرزنش،؟

نه

ادم خون گرمی نیست 

بعدشم اینا خانوادتن از یه سرماخوردگی ساده میترسن چه برسه به کرونا

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
اگر میخوای بری پسرتم با خودت ببر. پیش خودت باشه خیالت راحت تره. ولی یه روزه میرین بر میگردین دیگه شو ...

هی میگم مگه من یه غریبم که بگم نمیرم خواهرشم چطور میشه نباشم 

از طرفیم اگه نبرمش میدونم همش دغدغشو دارم و زهر مارم میشه اگه ببرمشم ترس مریض شدنشو دارم و بازم زهر مارم میشه😭

اره دیگه بنده خداها جشن ک ندارن،ولی عقدو ک نمیشه نگرفت همینطوری بشینن همو نگاه کنن خب بالاخره ک باید ...

اخه الان وضعیت خیلی بدتر از قبل شده و تو خیلی شهرا وضعیت بحرانیه دیگه یوقتایی ادم باید تحمل کنه چاره نیس آیشالا تا چن هفته دیگه اوضاع بهتر میشه اگه تو همین مرام پدر یا مادزشون خدا نکرده مبتلا بشن خودشون عذاب وجدان میگیرن