2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 316907 بازدید | 1712 پست
عزیزم من در حد خیلی ضعیفی این حالت رو داشتم چند سال پیش و میتونم درک کنم چی داری میگی. من‌ از خوشحال ...

منم مثل اون خانوم خیلی درگیر این مسله هستم چند ساله میخام درس بخونم همین حس مانع مبشع

تو تمام لحظاتم مانع خوشی ام مبشع منم مشکلم همینه 

قبلا شاغل بودم اما بعد ازدواج سر کار  نرفتم همش میگم منکه نیازی ندارم اصلا از پیشرفت میترسم احساس میکنم لایق نیستم همش ته دلم میگم چرا من همیشه خوشخال و خوشبخت باشم

مگه نیشه به همه چی برسم اصلا یه ترس مبهمی دارم از خوشبختی و خوشی 

میشه منم راهتمایی کنید؟

این حس مانع رشد ام مبشع 

احساس میکنم اگه هر روزم خوش باشه به عذاب بزرگ در انتطارمه

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
سلام دوستان..من میخواستم درباره بت سازی بگم که من همه فامیل خودم رو بت کردم..راستش من از اول ازدواجم ...

سلام عزیزاین بت سازی نیس شماحساس شدی فقط.رواین موضوع حساس شدی موضوع مهمی هم نیست که بخوایدبهش فکرکنید،پیش هیچ کس ازاولش نبایدبگی همسرم نمیادنمیزاره بایدکارومشغله روبهونه کنی الانم بگوکاداره یاخودم خیلی کاردارم خیلی شلوغم، خیلی دوس داریم بیایم فرصت نمیشه، والله من خیلی کم میرم برامم مهم نیس چی میگن کلی هدف دارم که بایدبهشون برسم بیکارنیستم که، الان دیگه ادم شاهکارکنه بتونه به والدین به اندازه سربزنه دیگه خاله ودایی چه توقعی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان  من یه چیزی رو متوجه نمیشم  اینکه میگن نقطه ضعف دست دیگران ندین با اینکه بگی ...

دقیقابعضیاانجام میدن تاحرصت بدن من یکبارگفتم به جاریم که ناراحت شدم دیدم که عجب نقطه ضعفی ازم گرفته والان چن ساله تکرارمیکنه.ومن دیگه انقداهمیت ندادم که خاموش شدرفتارش ودرس عبرت برام شد

سلام دوستان من با  خانواده ی همسرم تو یه ساختمان ساکن هستیم یه جر و بحثایی که به درگیری لفظی من ...

سلام عزیزنبایدمستقیم بگی نمیام که گفتن بیایدبگوچشم ایشالله میایم بعدزیادنروگله کردن بگوکارام زیاده خودتومشغول کن.ماتویه ساختمون بودیم من درسموشروع کردم یکسره میگفتم دارم درس میخونم اصلاوقت ندارم من کارای هنری ام زیادمیکردم هروقت می اومدن داشتم چیزی درس میکردم یاکتاب دستم بودمیدیدن مشغولم دیگه اخریااصلا نمیگفتن.منم دوهفته ای یه سرمیرفتم.عقل الانموداشتم تایم موندنمم کمترمیکردم بااینکه مشکل نداشتیم.هرچقدرکه کمتربدی اصطحکاک کمتری پیش میادواعصابت ارومتره🎀

دقیقابعضیاانجام میدن تاحرصت بدن من یکبارگفتم به جاریم که ناراحت شدم دیدم که عجب نقطه ضعفی ازم گرفته ...

آره دیگه 

اگر به این جور آدمها بگیم از این کارت ناراحت شدم بیشتر هم تکرار میکنن. 

پس چرا بانو میگن بگید ناراحت شدید بهشون 

من به هر کی گفتم بدتر کرده 😟😟😟😟

میشه ادرس پیجوبدی؟؟

عزيزم من به اون پيج اعلام كردم كه تمام مطالب رو كپي كرده اونم سريع منو بلاك كرد الانم هر چي ميگردم نميتونم پيجش رو پيدا كنم 

ولي يه چيزي شبيه روانشناسي رابطه بود البته به انگليسي

وزن شروع 

سلام دوستان گلم

بانوارتمیس  عزیز جاتون خالیه. 

انشاله هرجاهستی سلامت وشادباشی. 

دوستان درراستای دیدن فیلم مناسب برای یادگیری

مطالب مناسب، یه سریال تازه شروع شده وقسمت پنجم هست درشبکه امید. هرشب ساعت نه. 

افسانه ماه وخورشیدازین کره ای های شبیه جومونگ که من قبلا بشدت متنفربودم خخخ اما این سریال نظرم روجلب کرده نکات بسیارفراوانی داره برای یادگیری. 

چجوری دخترامونوتربیت کنیم؟ 

چجوری مکراطرافیان روبشناسیم وازش درامان بمونیم؟ 

چطور ملکه وارزندگی کنیم چون توفیلم نکات ملکه شدن روبه دخترانشون اموزش میدن. 

اصلا من رفتار دخترمشاورپادشاه روکه دیدم تک به تک

جملات بانوارتمیس روبصورت عملی دراین دختردیدم. 

درست وبجاحرف زدن

رفتاربااتیکت واستاندارد

حرف اضافه نزدن چون واقعانیازنیست درکاخ شاه باشیم وملکه که بخوایم مراقب زبونمون باشیم

به عینه توزندگی بهش رسیدم که واقعازبان سرخ سرسبزبه بادمیده. 

خلاصه اینکه سریال مناسبی هست

خودم اصلا تی وی نمیبینم ومتاسفانه اصلاندیدنش هم خیلی خوب نیست. شروع کردم این یدونه راببینم وتحلیل کنم. 

شکرت خداجون
منم مثل اون خانوم خیلی درگیر این مسله هستم چند ساله میخام درس بخونم همین حس مانع مبشع تو تمام لحظات ...

نه عزیزم هیچ عذاب بزرگی در کار نیست. برعکس ما آفریده شدیم که با عشق و خوشبختی زندگی کنیم و وظیفه داریم عشق و خوشحالی و حس خوب رو توی جهان اطرافمون منتشر کنیم. تاکید میکنم وظیفه داریم. 

کتاب های کاترین پاندر تو این زمینه کمک کننده ست. من کتاب چشم‌ دل بگشا و قانون توانگری رو تا الان خوندم که خیلی بهم کمک کرد راجب این مشکل.

خیلی روی خودت کار کن, سعی کن حتما این باور اشتباهت رو تغییر بدی چون این باور یکجورایی گناه محسوب میشه عزیزم

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
سلام عزیزاین بت سازی نیس شماحساس شدی فقط.رواین موضوع حساس شدی موضوع مهمی هم نیست که بخوایدبهش فکرکنی ...

ممنون از لطفتون ک پاسخ دادین..درسته حق با شماست من خودمو خیلی درگیر این مسئله کردم..ولی چیکار کنم با گله ها و متلک ها...مثلا عموم یه بار بهم گفت که راستی برای عروسی خواهرت میری یا نه با حالت کاملا تمسخرامیز...نمیدونم چرا تا منو میبینن فقط میگن چرا نیستی..چرا از فامیل بریدی چرا همش طرف خانواده شوهرتی..شاید خودم این اجازه رو بهشون دادم ک همش دخالت کنن ..این قضیه حتی نمیزاره از زندگیم لذت ببرم هر کاری هم میکنم نمیشه ک برام مهم نباشه ولی دیگه سعی میکنم بهش زیاد فک نکنم اخه قبلا میگفتم شوهرم همه چیزش خوبه فقط چون با فامیل من زیاد رابطه نداریم پس من بدبختم..دیگه سعی میکنم تمرکزمو از رو  اونا بردارم و ب فکر خودم و زندگیم باشم

سلام دوستان گلم بانوارتمیس  عزیز جاتون خالیه.  انشاله هرجاهستی سلامت وشادباشی.  ...

مرسی از پیشنهادتون

منم این سریال رو میبینم اتفاقا

میشه چندنمونه از رفتارای با اتیکت و استانداردی که این دختر داره رو بگید؟

مرسی از پیشنهادتون منم این سریال رو میبینم اتفاقا میشه چندنمونه از رفتارای با اتیکت و استانداردی ک ...

مثلا بلده کی صحبت کنه کی سکوت کنه

حرکاتش درمکان های عمومی قصر آرام وباوقارهست

ازعلمش توزندگی استفاده میکنه

همیشه مرتب هست مثل ملکه درصورتی که ملکه نیست

یعنی بااینکه بانوی دربارنیست ولی رفتارهاش رو طوری چیده که پادشاه کاملا ایشون  رو پسندید. 

این یعنی ماخانمهانگاه نکنیم که چون حالاازیک خانواده معمولی هستیم، نیازنیست ملکه واررفتارکنیم بلکه این توان درتک تک ماهست که مثل ملکه رفتارکنیم. 

این آداب رو چهل سال پیش تومدارس به دختران آموزش میدادن من واقعا میپسندم که دخترهارو ملکه وارتربیت کنیم. 

به این معنی که خانم ها باید به ارزش خودشون آگاه باشن ربطی هم نداره ازکدوم طبقه باشیم. همه میتونن این آداب رو رعایت کنن. 

یچیزجالب دیگه اینه که ملکه در انظارعمومی لباس خیلی لختی نمیپوشه واززنان دیگه پوشیده تره اینهم برام جالبه که میتونیم مارعایت کنیم تابه ارزش خودمون اصافه کنیم. 

شکرت خداجون

من یک فیلمی رو که به تازگی شروع شده رو هر وقت بتونم نگاه میکنم. 

هم زمان حال رو نشون میده و هم گذشته 

ی مرد بد بوده که خیلی به زن و بچه هاش ظلم میکنه 

تحقیر، کتک و... "زمان گذشته" 

با این حال زن بشدت ترس از دست دادن مرد رو داره 

شب یکم همسرش دور میکنه تسبیح رو برمی‌داره و دعا میکنه که همسرش ترکشون نکرده باشه. 

بچه هاش کوچکترین اشتباهی که میکنن. بهشون میگه تروخدا نکنید، بخدا دیگه این دفعه باباتون ترکمون میکنه و.... 

در این حد که یک بار پسرش بهش گفت ما اصلا برات مهم نیستیم تو فقط می‌ترسی بابا ولت کنه. 

در زمان حال یکی از دخترا از خونه رفته بود و به جایی رسیده واسه خودش و پیشرفت کرده. 

دختره بعضی وقتا میره و پدرش رو که ی زندگی جدید تشکیل داده رو یواشکی نگاه میکنه. 

اون مرد بد اخلاقی که دائم بچه هاش رو کتک میزد تو زندگی جدیدش تبدیل شده به مردی که بچه ها رو میبره پارک و باهاشون بازی میکنه 

این قضیه من رو واسه دیدن بقیه فیلم کنجکاو کرده. 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓