2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317049 بازدید | 1712 پست

آخ گفتي جملات زياد متاسفانه هر وقت کسي سوالي ازم ميپرسه اينقدر جزييات ميگم ک اصل مطلب يادم ميره خيلي ناراحتم خيلي هم تلاش کردم ک با يه آره يا نه جواب طرفم رو بدم اما وقتي ب خودم ميام ميبينم چققققد حرف زدم ک همشم غير ضروري بوده،آخه چرا من اينطورم؟بعضي خانوما رو ديدم اينقدر قشنگ و بجا حرف ميزنن ک نگو خيلي ناراحتم از خودم چون خيلي ب حواشي توجه ميکنم ب مسائل بي اهميت توجه ميکنم ب جزيياتي ک هيچ مهم نيستن ولي من الکي توجهم رو ميبرم رو اونا

بر محمد و آل محمد صلوات  

يعني ميشه منم آگاهانه حرف زدن رو ياد بگيرم؟همش دنبال يه مشاور بودم تا اينکه با تاپيک بانو آرتميس عزيز آشنا شدم ان شاالله ک ايندفعه بتونم بطور مثبتي تغيير کنم

بر محمد و آل محمد صلوات  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی باد کرد محلش نده تا فسش بخوابه. به همسرت هم بگو که مادرت چه بادی کرده با من، بهتره زودتر بریم ...

ممنون از نظرتون 

شوهرم میفهمه ولی به رو نمیاره پدرشوهرمم متوجه میشن ولی به رو نمیارن چون خانومشونو میشناسن.

یه بار ک شوهرم متوجه بادش شد گفت کمتر بریم خونشون!

متاسفانه شوهرم میگه هرچی از خانوادم دیدی به من نگو انگار خط قرمزشه البته منم همین رو خط قرمز خودم قرار دادم ک بی احترامی به خانوادم نکنه ..

شوهرم میگه خودت حلش کن_)

دقیقا بانو آرتمیس زدند به هدف  من با دوتا بچه و یه شغل تمام وقت اونقدر به خودم اهمیت میدم ک ...

سلام عزیزم در مورد مراقبت از بدنتون میشه بیشتر توضیح بدید....چه کارایی میکنید..

این که روش برخورد ما چطور باشه توسط اهدافمون تعیین می‌ شه.

اگه هدف اینه که به هر قیمتی گله شنیده نشه مسلما هر روشی که جواب بده مناسب هست.

اما اگه شخص هدفش این هست که در نظر دیگران فرد کاملا

خوش برخورد و متبسم و مثبت‌اندیشی به نظر بیاد که حرف‌های دیگران براش مهم نیستند و تاثیر خاصی روش ندارند و اگه منفی باشند حتی درست شنیده نمی‌شند و به سرعت فراموش می‌شند

(این هدف به دلیل منافع انتخاب شده نه معنویت و مذهب)

اما وقتی ضروری هست در عمل و رفتار با دیگران تسویه حساب کنه این شخص نمی‌تونه از هر روشی برای قطع گله‌گذاری استفاده کنه و ممکنه ترجیح بده با توجه به هدفش در جواب گله با توجه به مدل گله و موقعیت فقط از اصطلاح هایی شبیه کم سعادتم و ... استفاده کنه یا مسیر صحبت رو به سمت فان شدن هدایت کنه یا سکوت کنه یا موضوع جدیدی برای صحبت پیش بکشه.

این چند خط رو نوشتم که به اهمیت مشخص بودن اهداف اشاره کنم. این که بدونیم دوست داریم چه جور شخصی دیده شیم

(همون لیست ویژگی‌های بانوی ایده‌ال ذهنمون)

و نوع برخوردهامون رو با توجه به این اهداف انتخاب کنیم.

این که روش برخورد ما چطور باشه توسط اهدافمون تعیین می‌ شه. اگه هدف اینه که به هر قیمتی گله شنیده نش ...

منظورتون روکاملا متوجه نشدم. 

اما من الان درموقعیتی قرارگرفتم که فقط میخوام رهابشم ازبندگله ها. حس اسیری رودارم که سالها درغل وزنجیر مراعات ادب نگهش داشتن تابهش ظلم کنن واون اسیردم نزنه. 

یروزگاری مثبت اندیش بودن ایده آلم بود. 

اماالان میدونم مثبت اندیشی خودش به دوقسمت سمی وسالم تقسیم میشه. دیگه نمیخوام مثبت اندیش ازنوع سمی باشم. 

شکرت خداجون
سلام دوستان گلم، من اومدم  اما متاسفانه هنوز مطالبتون رو نخوندم. یکی از دوستان به فیلم در پناه ...

سلام عزیزم 

دلم براتون تنگ شده بود ،چه خوب که باز اومدین 😊

آره من بودم در پناه تو رو تحلیل کلی  کرده بودم،از شما یاد گرفتم حتی به فیلمها و دور و بری ها با دقت بیشتری نگاه کنم ،ممنون از این نکته ی قشنگی که به ما یاد دادید🙏🙏🙏🌹🌹🌹

اصلا نگاهم عوض شده به رفتار آدمها 

چققققدر خوب که شما میخواید برامون تحلیلش کنید 

بی صبرانه منتظر تحلیل های قشنگتون هستم بانو 😊😊😊😊

منظورتون روکاملا متوجه نشدم.  اما من الان درموقعیتی قرارگرفتم که فقط میخوام رهابشم ازبندگله ها ...

دوست عزیز با توجه به کامنت‌هایی که از شما خوندم می دونم که به خوبی صلاحتون رو تشخیص می دید. منظور من به اون قسمت از نظرتون بود که نوشته بودید اگه شخصی این روش رو مناسب نمی‌دونه قطعا به خاطر اموزه های اشتباه در زمینه های معنویت و مذهب هست. خواستم اشاره کنم که گاهی این مناسب ندونستن صرفا به خاطر تفاوت در اهداف هست.

شب خوش روستان 

یه موضوع خارج از تاپیک ... بیتا جان صبورا جانباز چه قدر اساسی تمیزکاری میکنه .. من هر استوریش رو میبینم هی عذاب وجدان میگیرم  

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

سلام.🌹 دوستان شاید سوالمو که چند صفحه قبل مطرح کردم خونده باشین ممنون میشم نظراتتونو بنویسین

درمورد اینکه مردها دوستدار کشمکشن سوالی داشتم. خواهش میکنم سوال منم بخونین. 

شوهرم تو خونواده مرد سالاری بزرگ شده

باباش بسیار آدم بد دهنی بوده که شوهرمنم پسر بزرگشون هست. 

تو خونه بی احترامیهای زیادی میکنه که روح منو آزار میده هرچی بهش اعتراض کردم میگه چیزی نیست چقد حساسی. 

شاید نزدیک ۴ ماهه فحش میده. 

میخاد صدات کنه میگه بابات فلان ایجا بیا. 

راستش حتی به بابام فحش میده 

تازگیامنم گفتم جواب بدم ناراحت بشه تکرار نکنه

گفتم هرچی میگی به بابای پسر مون میگی یعنی فحشات نثار خودت. 

اما یادم اومد به اینکه بانو ارتمیس میگن سر طناب رو ول کنین زودتر ج میده

در قبال این فرد من چ رفتاری کنم 

شب خوش روستان  یه موضوع خارج از تاپیک ... بیتا جان صبورا جانباز چه قدر اساسی تمیزکاری میکنه .. ...

نه عزیزم اصلاایشونوبت نکن. صرفا به این خاطردنبالش کن که اصول نظافت وروش های درستش رویادبگیری.

درصدی ازوسواس ممکنه داشته باشن ومانباید حتماباندازه ایشون نطافت کنیم. خصوصابابچه کوچیک  دقیقانمیشه مثل ایشون رفتارکرد.روشهای نظافتشون اصولی هست من فقط نکات خوبشومیگیرم. مثلا یک  محلول که دوسوم آب یک سوم شیشه پاک کن وچندقطره سرکه داره اماده بهمراه دستمال تمام سطوح خونه رابااین نظافت میکنه. باورغلط من رودرباره نظافت عوض کرو. چون تصورمن ازخونه های تمیزوبراق این بودکه زن خونه حتماکلی موادشوینده ووایتکس مصرف میکنه ولی بادیدن ایشون فهمیدم نه بامدیریت درست نیازبه اون کارهانیست. 

شکرت خداجون
نه عزیزم اصلاایشونوبت نکن. صرفا به این خاطردنبالش کن که اصول نظافت وروش های درستش رویادبگیری. درصدی ...

دقیقا .. من خیلی حس خوبی پیدا میکنم که اساسی کار میکنه بعدش نگاه میکنم به خونه ی خودم و دلم یه جوری میشه  

درست میگی باید ازش یاد بگیرم ولی بت نسازم

سلام.🌹 دوستان شاید سوالمو که چند صفحه قبل مطرح کردم خونده باشین ممنون میشم نظراتتونو بنویسین درمور ...

این خیلی بده دوست من .. اولین باری که این کار کرد باید خیلی جدی کاری میکردی . الان هم باید تبعاتش رو ببینه تا ترک کنه ... ان شا ا.. دوستان بهتر راهنماییت میکنن

نه عزیزم اصلاایشونوبت نکن. صرفا به این خاطردنبالش کن که اصول نظافت وروش های درستش رویادبگیری. درصدی ...

آره این محلولش رو امروز دیدم .. کلا انرژیش رو دوست دارم ... درست میگین 

سلام دوستان عزیزم سلام بانو آرتمیس عزیز

من دیروز بت یکی از فامیل هامون رو شکستم. خیلی تیکه مینداخت وقتی خونمون میومد یادمه از زمانی که مجرد بودم مثل ریش سفیدها روی منبر می رفت و نداری هامون رو به چشممون می آورد خیلی مادرم اذیت می شد درحالی این فامیل چیزو نصف سن مادرم سن داشت. دیروز صبح بعد از مراوده ی جدیدی که باهاش داشتیم و چند تیکه ای که بهمون انداخت بهش پیام دادم و مستقیم اما با احترام کامل بهش گوشزد کردم که حس می کنم چیزی توی زندگیت اذیتت می کنه و من حاضرم کمکت کنم و غیر مستقیم بهش فهموندم که حرفاش درست نبوده و باید سنجیده تر حرف بزنه. نمی دونید بعد از پیامی که بهش دادم چقدر سبک بال شدم. رفتم نشستم توی بالکن کلی نفس کشیدم از خوشی. اون فامیل هم بعد از چند ساعت جواب من رو با همون احترام داد و من رو منهم کرده بود به بدبینی و بد تفسیر کردن قضایا که منم به خاطر فامیلیت خیلی بی اعتنا برخورد کردم و مکالمه رو با یه بهانه که الان فلان کار رو دارم و باید بدم و نمی تونم بیشتر از این تز همصحبتی با شما لذت ببرم قطع کردم. و وقتی دوباره پیام داد بدون اینکه پیامکش رو باز کنم کل پیام رو پاک کردم که بفهمه برام مهم نیست چی میگه. هیچی دیگه برای خودم یه موفقیت بزرگ بود. چندین سال بود که خیلی در مقابل ما اظهار فضل می کرد و غیر مستقیم ما رو تحقیر می کرد. از این به بعد دیگه حتی ممکنه خونمون هم نیاد و از این موضوع خیلی خوشحالم. خدایی زندگی با آزادی خود زندگی اصیله خداروشکر می کنم که تونستم عملی کنم یکی از آموزه های بانو رو. بُت های زندگیمون رو بشکنیم تا به وجود خودمون افتخار کنیم. دیگه دوران بزن و دررو تموم شده