2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317145 بازدید | 1712 پست
بچه ها یه چیزی من تئوری م از عملی م بهتره ... یعنی دانسته هام رو در زمان مورد نیاز ... کاملا نمیتونم ...

هیچ علتی نداره عزیزم.

فقط احتیاج به زمان داری.

وقتی قرار بود رانندگی کنیم، همه تئوری رو بلد بودیم، اینکه کجا باید کلاج بگیریم،کجا دنده عوض کنیم.

اما در عمل لنگ میزدیم.

دانستن،یک فرایندی مربوط به ذهن هست.

تا این دانایی به دست و پامون منتقل بشه و ذهنمون با اجزای بدنمون یکی بشه زمان میبره.

فقط باید تمرین کرد و ناامید نشد.

کم کم آموخته ها ته نشین میشن،به قولی درونی میشن.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
برای تکمیل سوالم مثالم رومیزنم  پیشرفت من تاجایی بوده که ظلم ودرد رو مثل قبل سالها وماه ها توس ...

یکبار جدی برگرد به طرفت بگو خسته نشدی از این همه گله؟

والا اگه بنا به گله باشه، همه گله دارن، اما ترجیح میدن با توقع های ریز و درشتشون مانع زندگی و آرامش دیگران نشن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم راهش متوقع تر بودنه اینکه ریز بشیم رو رفتارای بقیه ویکی دوتا عیب و ایراد کوچیک بگیریم گاهی ب ...

به نظرم در جهت بد شدن پیش نریم.

گله گذاری مدام رفتار خوبی نیست.

برگردیم به طرف بگیم واقعا داری با گله گذاری هات منو خسته میکنی، همه میتونن این روش رو به کار ببرن و مدام گله کنن، اما به نظرم یک نوع رذالت اخلاقی هست این کار که من مایل نیستم خودمو آلوده اش کنم.

به شما هم اجازه نمیدم با اینکار بد من رو کنترل کنید.

بعد هم یک مدت بکشید کنار از طرف، هم صحبتش نشید، نگاهش نکنید.

سلام بانو جان و دوستان عزیز من سعی میکنم زیاد قاطی نشم با خانواده شوهرم و حدوحدودا رو رعایت کنم مش ...

وقتی باد کرد محلش نده تا فسش بخوابه.

به همسرت هم بگو که مادرت چه بادی کرده با من، بهتره زودتر بریم خونه.

نشون بده که از باد کردنش ناراحتی،خودت رو مشغول نکن.

اتفاقا گاهی بشین اونجا،هیچ کار هم نکن.

تا باد کردن مادرش توی چشم بیاد.

بانو جان ازت خواهش میکنم راهنماییم کن  ۲۸ساله دو تا بچه کوچیک دارم کاردانی کامپیوترم ...

بانو جان تا هستی منم راهنمایی کن گلم

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
هیچ علتی نداره عزیزم. فقط احتیاج به زمان داری. وقتی قرار بود رانندگی کنیم، همه تئوری رو بلد بودیم، ...

ممنونم بانوی عزیز.. کاملا درست میگید   

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

دوستان سوالاي من شايد خيلي ب اين تاپيک ربط نداشته باشه اما ازتون راهنمايي ميخام خصوصا از بانو آرتميس عزيز ممنون ميشم ج بديد

من خيلي دختر خوب و مهربوني هستم،خانواده شوهرمم خيلي خوبن و احترامم رو دارن ولي خودم از بعضي اخلاقاي خودم نا راضي ام بويژه اين اخلاقم ک بدون فکر حرف ميزنم گاهي اوقات يه حرفي رو ب بدترين شکل ممکن بيان ميکنم هيچکس هيچي نميگه ولي خودم همش خودمو سرزنش ميکنم ک چرا شايسته حرف زدن رو بلد نيستم چند ساله ک خواستم خودمو تغيير بدم اما راهشو نميدونم نهايتا شايد بتونم دو ساعت عاقلانه حرف بزنم اما بازم ميشم همون آدم بي فکر قبلي،خيلي دلم ميخاد دانا و آگاه باشم اما فک ميکنم ک اينطور نيس،چيکار کنم ؟؟؟خيلي اذيتم

بر محمد و آل محمد صلوات  
بچه ها میشه لطفا تو شناخت دوستم کمکم کنید این دوست من همیشه هر مسئله نگران کننده ای براش پیش میاد ب ...

من به نتیجه قطعی وصددرقدرسیدم بدون استثناهمه ی آدمها سختی شونوبه مامیگن خوشی شونونمیگن. حتی بهترین  هاونزدیکانمون. بعلت ذات انسان بودن ما. 

بااین پیش زمینه بابقیه مراوده کردن کاروراحت ترمیکنه. 

بدبختیشونوجدی نگیریم. خوشبختی هاشونم قطعاپشت اون بذبختی که نمایش میدن ببینیم وبلعکس

شکرت خداجون
بیتا جان این قسمت حرفاتون خیلی شبیه زندگی منه  منم چون از کسی توقعی نداشتم و همیشه بارم رو دوش ...

برای اینکه من به درجه بالاتری از آگاهی دارم میرسم که بانوارتمیس بارها بمن اشاره کرده بودن ولی حالاخودم رسما توموقعیتش دارم درک میکنم که وقتی ازبقیه متوقع نباشیم تشکر نمیکنن. وقتی سرمون به زندگیمونه راحت نمیزارن مون بلکه بیشتراذیت میکنن. 

بانوجان گفته بودی من روشم ملایم ترازشماست

ولی الان تصمیم دارم ملایمت روکناربزارم وانتقام سخت بگیرم.البته نه بدون فکر. با عقل جلومیرم وبالاخره این روش ملایمو کنارمیزارم راه سختی درپیش دارم. 

شکرت خداجون
یکبار جدی برگرد به طرفت بگو خسته نشدی از این همه گله؟ والا اگه بنا به گله باشه، همه گله دارن، اما ت ...

جمله درست وعاقلانه ای بود  

حتماااااا ازش استفاده میکنم بطورعملی هرچقدرزمین بخورم مهم نیست دوباره بلندمیشم وادامه میدم. 

ممنونم بانوجان  

شکرت خداجون
دوستان سوالاي من شايد خيلي ب اين تاپيک ربط نداشته باشه اما ازتون راهنمايي ميخام خصوصا از بانو آرتميس ...

من این مسیرشمارورفتم عزیزم چاره اش مدتی تمرین سکوته. کسی که سکوت بجا وحرف زدن بجاروتشخیص بده

بردکرده. اینوبگم نوددرصد حرفامون زیاده اضافی ولغوه. 

میمونه ده درصد اون ده درصدهم نگاه کن اگر توهین به خودت نیست تعریف الکی هم نیست بزن. 

اغراق نیست واین جمله ازخودمن نیست

تاکیدمیکنم دقت کنیم نوددرصدجملات ما لغوهستن. 

شکرت خداجون

[QUOTE=167846420]من این مسیرشمارورفتم عزیزم چاره اش مدتی تمرین سکوته. کسی که سکوت بجا وحرف زدن بجاروتشخیص بده بردکرد ...

عزيزم ممنون ک ج داديد

آخه من هر وقت سکوت ميکنم همه بهم ميگن چرا گرفته اي چرا اينقد تو خودتي

بر محمد و آل محمد صلوات  

بارهادوستان مختلف گفتن روش بانوارتمیس تندهست

من  خودمم روش خودم ملایمت ومعنوی جلورفتن بود. 

یعنی باوجود اولویت گذاشتن خودم وزوم کردن روی شخصیت وپیشرفت خودم، بازهم گوشه توجهم مراعات دیگری بود.

امافهمیدم معنویت، زیربار ظلم رفتن نیست. 

گاهی قیام لازمه قیام علیه ظلمی که بقیه واول خودمون  باپذیرش اون ظلم به خودمون میکنیم.ظلمی که ترس، ماروبهش دچارکرده. 

اتفاقا بهترین روش روشی هست که بانوبما آموزش دادن

هرکی هم میگه این روش درست نیست قطعا خودش

هنوزدرگیراون معنویت مذهبی گونه  هست که هرچی میکشیم ازجمله خودمن بخاطر اونه.  درواقع برداشت غلط ازمعنویت.

شکرت خداجون
[QUOTE=167846420]من این مسیرشمارورفتم عزیزم چاره اش مدتی تمرین سکوته. کسی که سکوت بجا وحرف زدن بجارو ...

درستش اینه سکوت کنی

ولی توخودت بودن مقوله جدایی هست. 

اتفاقا درهمون لحظه حضورکامل داشته باش وکاملا نسبت به رفتاردیگران هشیارباش. 

عکس العمل نشون بده ولی جملات زیاد ودرهم نگو که صرفاازسکوت درت بیاره. 

شکرت خداجون

اينم بگم بعضي وقتا سکوت کردم بعد موقعي ک خواستم حرف بزنم حرفم اونطور ک بايد شايسته و بايسته نيست،ديدين بانو آرتميس چقد قشنگ با چند جمله منظورشون رو ميرسونن خيلي هم قشنگ حرف ميزنن آدم دوس داره هميشه باهاشون همکلام باشه خيلي دلم ميخاد اين طرز بيان رو ياد بگيرم خييييييلي

بر محمد و آل محمد صلوات