2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317145 بازدید | 1712 پست
نه هرگز بخاطر بزرگتری معذرت نخواه . اگر کسی بدرفتاری کرد سکوت کن . سر سنگین شو و اگر اون مقصره معذرت ...

کاملا درسته 

من واقعا رفتار بدی نداشتم ک بخوام عذر خواهی کنم! 

ممنونم از شما دوست عزیز🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
باعرض معذرت ازبانوارتمیس که دراین موردنظر می دم چون ایشون مخاطب هستند. ولی یاد یه خاطره ای افتادم. ...

البته لازم به ذکره من شخصا بااین رسوم دیدن جهیزیه موافق نیستم ودخالت تومسائل شخصی می دونم ولی اون روز بهم برادیدن تعارف شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانو جان شرمنده 😓😓 من الان در مورد کار همسرم   مادر همسرم زنگ زد گفت شوهرت میخواد چیکا ...

نظر من بااجازه همه اینه پیام مادرشوهرتو نشون شوهرت نده . و شوهرتو باهاش حرف بزن تا دلش محکم شه بگو هرکاری علاقته انجام بده و برو جلو چون علاقه رو ادم درش موفق میشه بگو مخالفتها دلسردت نکنه تو اگر علاقه داری پاش وایستا و اعراض کن و سکوت کن کارخودتو کن . با مادرشوهرت حرفی نزن ولی دل شوهرتو محکم کن و پشتش باش

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
البته لازم به ذکره من شخصا بااین رسوم دیدن جهیزیه موافق نیستم ودخالت تومسائل شخصی می دونم ولی اون رو ...

منم این رسم قبول ندارم وبرای جهیزیه ی خودم.خودشون اومدن و برای سیسمونی به هیچکس نگفتم بیاد.البته به بعضی ها برخورد.تصمیم دارم برای اینجور مراسم ها نرم

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان،بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.
نظر من بااجازه همه اینه پیام مادرشوهرتو نشون شوهرت نده . و شوهرتو باهاش حرف بزن تا دلش محکم شه بگو ه ...

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز خیلی لطف کردی 🍀

بنظر خودمم همین کار درسته اما موندم مادرشوهرم ک زنگ میزنه چی بگم الانم زنگ زد من چون نمیدونستم چی بگم جواب ندادم جواب پیامشم ندادم

دلگرمی ب شوهرم میدم اما نمیدونم موضعم نسبت ب خانواده اش چی باشه؟؟ 

یعنی بگم شوهرم خودش تصمیم گرفته یا ن هر دوباهم تصمیم گرفتیم ؟؟ کدوم کار بهتره؟؟؟ درحقیق من موافقم همسرمم اما میگم شاید بهتره ب خانواده اش بگم ب من ارتباطی نداره 

در ضمن لازمه بگم ک مادرشوهرم اینا مخالف این کارن چون میگن کلاس کاری ما میاد پایین افت داره برای ما اینکارا 

اما اینم بگم تا حالا هر کاری شوهرم میخواسته بکنه نذاشتن ب همین بهانه 😢

انگار کاری جز وزیر و وکیل و .... قبول ندارن😔

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
بانو جان شرمنده 😓😓 من الان در مورد کار همسرم   مادر همسرم زنگ زد گفت شوهرت میخواد چیکا ...

عزیزم چرا بعد از تصمیم گرفتن بهش اعلام میکنید!!!

و اینکه معلومه که پشت همسرت باشی ولی نه طوری که انگار از لج این کار رو میکنی.

وقتی همسرت میگه میخوام نجاری کار کنم و واقعا علاقش هست و میدونی نظرش همینه پس از نظرش استقبال کن.

بگو خیلی هم خوبه اگه خودت اینجوری میخوای پس همین کار رو انجام بده.تو میخوای این کار رو ادامه بدی پس نظر خودت از همه مهمتره. بعد با حالت شوخی بگو بعدش هم همسر محترم باید راضی باشه که ببینه شریک زندگیش چه شغلی داشته باشههه.که منم موافقم.

خودتو توی زندگیتون نادیده نگیر و نظرت رو اعلام کن.

این تصمیم برای شما و زندگی شماست. تو خودت رو نادیده میگیری ولی نگرانی که به خونواده همسرت چی میخوای بگی.همینه که چند سال بعد اگه همسرت بیشتر و بیشتر به نظر خانوادش اهمت داد میبینی هیچ چیز رو حق تو نمیدونن.

اتفاقا الان وقت مناسبی برای متن سازی هست. پیش همسرت بدون اینکه متوجه بشه تو نمیخوای نظر خانوادش باشه متن سازی کن.و بیشتر هم روی اینکه تو میخوای این کار رو انجام بدی پس نظر تو مهمه که بتونی اون کار رو با علاقه ادامه بدی. و اینکه ببینیم برای زندگیمون کدوم بهتره.

این نظر منه.باز دوستان دیگه هم نظر بدن 

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز خیلی لطف کردی 🍀 بنظر خودمم همین کار درسته اما موندم مادرشوهرم ک زنگ ...

به نظرم جوابشو نده به شوهرتم نگو مامانت پیام داده اگه حرفی شد بگو به شوهرت من برا اینکه روحیت نشکنه پیام نشونت ندادم

بیتا خانم،شما یه جا گفته بودین اگه همسرتون به مادرش کمک کنه اشکال نداره ولی باید به منم همون مقدار پ ...

راستش حقیقتوبگم کارآسونی نبود من بشدت سختمه درخواست کردن. درخواست کردن هنره که اگرکسی بلدنباشه بقیه ازش سواستفاده میکنن. منم درحال یادگیری درخواست کردنم. مثلادررابطه باموضوع هدیه روزمادر هیچی نمیگم. 

اگرهمسرم گفت برامامانم چی ببریم ونظرموخواست میگم هرچقدرجیبت اجازه میده که سه تاازش بگیری همون خوبه. 

ویا چندساله دارم درخواست میکنم تالیست خریدم روپربارتربخره. اخه من مراعات میکردم. مثلاتامیشنیدم گردوگرونه مثل بچه مثبتهامیگفتم عه گرونه باشه نمیخریم. 

بعدمیدیدم برامامانش میخره. بعدازون چشمم بازشدکه

مقصرمنم که درخواست نمیدادم سری بعدتولیستم گردونوشتم وبه مرورزمان میتونی ازمراعات های بیموردکه فقط شان ماروپایین میاره کم کنیم خیلی هاش بدون درگیری حل میشه اگربه قول دوستمون ازعقلمون استفاده کنیم. 

شکرت خداجون
سلام بیتا جون  حالا باز خودمون خوبیم زیاد اون پیرزن‌های بیسواد « اینو میگم چون واقعا مادرشوهرم ...

بله درسته. 

کاملترش اینه که نه تنهابه مادرهمسریا خودهمسر

بلکه بطورصددرصد وچشم وگوش بسته حتی به والدین خودمون یا دوست نزدیکمون هم اعتمادنکنیم. 

و وقتی ازین حالت درومدیم یعنی تازه به دنیای بزرگسالان واردشدیم این اعتمادهای صددرصدی مال دوران بچگی هست که اتفاقا لازمه. ولی بعدمدتی اگردورنندازیم ضربه میخوریم. 

شکرت خداجون
ممنونم از راهنماییت دوست عزیز خیلی لطف کردی 🍀 بنظر خودمم همین کار درسته اما موندم مادرشوهرم ک زنگ ...

عزیزم هر کاری اگر ادم علاقمند بهش باشه پتانسیل ثروتمند شدنو داره . مگر ندیدی افراد در هر شغلی هستن که خیلی ثروت مند شدن

پس علاقه و پشتکار مهمه

نظر خانوادش نه برای شما نه واسه همسرت نباید مهم باشه

یک کتاب بهت معرفی میکنم ، سبک شخصی ، از استاد عباس منش . قیمتش هم خیلی کمه . انگار ۱۷ هزار تومنه . بزن سایت گروه تحقیقاتی عباسمنش و برو قسمت محصولات

این کتابو خودت و شوهرت بخونید مرتبط با همین مساله تونه

بعدم اصلا لازم نیست که بخواهی توضیحی بدی به خانواده شوهرت

که موافقشی یا مخالفی یا بگی بمن ربط نداره .

اصلا جواب نده بهشون . حرف هم که شد هیچی نگو سکوت کن .

یمدت نرو اصلا خونشون شوهرتم نره 

ولی از اونور پشت شوهرتو بگیر دلشو محکم کن 

کار خودتونو کنید 😉

سلام بیتا جون  حالا باز خودمون خوبیم زیاد اون پیرزن‌های بیسواد « اینو میگم چون واقعا مادرشوهرم ...

اره دقیقا !

البته بعضی مردها عاقلن

اما بعضی ام خودشون بچه ان و خیلی دهن بین و ببخشید خاله زنک 

چیزی از روابط و مدیریت نمیدونن

سکوت و کم کردن رفتو امد بهترین روشه 

بااجازه بانو،

ببین عزیزم، مردهاروباید تودرازمدت تغییر داد اصولا اقایون از40سال به بعدرفتارشون تغییر می کنه ورفتارنرمتری باخانومشون دارند خیلی حوصله می خواد وصبر وسیاست.

همسرشماهم کم تجربس ونیازبه زمان داره تاعادتهای خانوادگیش روتغییر بده ولی رفتارخانم خیلی می تونه تاثیر گذارباشه، دراینکه مردبه این باوربرسه ،که من تکیه گاه خانواده هستم ودرگذرزمان بابداین تکیه گاه محکمتربشه ،چون بچه هابه مروربزرگ وبزرگتر میشند ونیازدارند که پدرقوی ومحکمی داشته باشند ،به خصوص وقتی واردمراحل مختلف وتاثیر گذارزندگی میشند، مثل انتخاب رشته، دانشگاه یاازدواج وانتخاب همسر برای بچه ها ،اینامراحل مهمی درزندگیه که نیازهست پدرخانواده بسیار عاقل ودوراندیش باشه وهمچنین حامی ،ماباید باهمسرمون جوری رفتارکنیم که دردرازمدت یه چنین فردی رودرکنارخودمون وبچه ها داشته باشیم. 

البته ناگفته نمونه، درکنارهمه این صحبتها 

اولویت، اینه اقایون مجری برنامه های خونواده باشندوخانمها کنارشون. من خودم همه تصمیمات بانظرخودم واجراهمسرانجام میشه، هم اینکه کاری که می خواستم انجام شده وهم اینکه حس تامین کنندگی به همسرم داده شده.

البته ایشون ازاول اینطور نبودند ولی به مرورزمان شخصیتشون تغییر کرد.

عزیزم چرا بعد از تصمیم گرفتن بهش اعلام میکنید!!! و اینکه معلومه که پشت همسرت باشی ولی نه طوری که ان ...

ممنونم عزیزم 

کاملا حرفات قبول دارم 

حتما همین کارو میکنم 

من گفتم چی جواب مادر شوهرم رو بدم واسه اینه ک زنگ زده چند بار من جواب ندادم نگرانم ک اگه زنگ نزنم داستان درست کنه ب نفع خودش 

فقط همین  بخاطر همین میگم بهتره زنگ بزنم اما چی بگم نمیدونم! 

وگرنه ک الان ب شوهرم گفتم ک الویت نظر خودته 

میدونی دوست عزیز شوهرم بروز نمیده ولی معلومه ک تحت فشار گذاشتنش 

در ضمن ما ک تصمیمی میگیریم زنگ نمیزنیم ب مادر شوهرم اطلاع بدیم ایشون خودش میفهمه چون مغازه شوهرم تو خیابون اونهاست و اینکه نمیتونه مغازه اش ببره محل دیگه چون فقط اون خیابون بورس اون شغل

به نظرم جوابشو نده به شوهرتم نگو مامانت پیام داده اگه حرفی شد بگو به شوهرت من برا اینکه روحیت نشکنه ...

اره طبق نظر دوستان و شما پیام رو نشونش ندادم 

اما جواب مادر شوهرم رو ک میگین نده بنظر شما زشت نیست؟؟ بعدا داستان نمیشه؟؟ یا حتی نوعی فراره انگار 

عزیزم هر کاری اگر ادم علاقمند بهش باشه پتانسیل ثروتمند شدنو داره . مگر ندیدی افراد در هر شغلی هستن ک ...

بله ب دور از هیجانات و استرس ک ب قضیه نگاه میکنم کاملا حرف شما و دوستانی ک زحمت کشیدن جواب دادن درسته

ممنونم بابت معرفی کتاب و راهنمایی🌹