2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317068 بازدید | 1712 پست
سلام بانو خوبید؟ چرا گفتید برای تاپیک های قبل گزارش بزنن می خواهیم استفاده کنیم  ،من الان رو ...

سلام عزیزم.

تاپیک های خوبم رو میگذارم

بقیه میخوام پاک بشه

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانو جان. من با خوندن این تاپیک و تاپیک قبل یه سوالی برام مطرح شد. به نظرم اینکه هم صمیمی نشیم ...

ببین عزیزم، اتفاقا هر دو در راستای هم هستند.

بت نمی کنیم کسی رو و صمیمی هم نمیشیم با کسی.

خودمون رو دوست داریم و باورهای غلطمون رو دور می ریزیم.

ببین، مهم کاری نیست که انجام میدیم.

مهم انرژی پشتشه.

مثلا یکی نمیگذاره کسی بیاد کمکش کنه توی آشپزخونه، چون خانواده همسرش براش بت هستند.

میگه کار نکنن، خودم میکنم چون من کم ارزش تر هستم.

اما یکی هم همون کارو میکنه، میگه من نمیگذارم کسی پاش به آشپزخونه من برسه، چون میاد صمیمی میشه و زار و زندگیمو میریزه بیرون و همه جارو میگرده.

پس مهم کارها نیست. مهم انرژی پشت کارهاست.

مثلا وقتی به خودمون میرسیم تا بگیم من کلفت این خونه نیستم، یعنی هنوز در مرحله ای هستیم که متوجه شدیم ما خانم خونه هستیم، باید مناسب با شان خانم خونه رفتار کنیم. اما هنوز به مرحله یقین نرسیدیم که ما خانم خونه هستیم.

پس انرژیش رو میفرستیم. مدام به بقیه میگیم آهای، من کلفت این خونه نیستم ها؟ حواست باشه. من خانم خونه ام.

اونم میگه بیخود، الان نشونت میدیم که چیزی بیش از یک کلفت نیستی.

معمولا ما میخواهیم چیزی رو به دیگران ثابت کنیم که خودمون در اون موضوع تردید داریم.

هنوز خودمون با خودمون به صلح نرسیدیم.

اگر نه نمیخواهیم به دیگران اعلامش کنیم. 

به خودمون میرسیم، چون خودمون رو دوست داریم. چون یک خانم خوب از نظر ما، تمیز و مرتب و آراسته است.

ریپلای نکردم کسی رو، چون منظورم به کسی نبود.

مثال خیلی خوب دوستمون من رو به یاد این موضوع انداخت.

قوی و با قدرت باشید.

انرژی پشت کارهاتون بوی تردید نده. از ثبات شخصیت ما باید باشه.

مردم جرات نزدیک شدن به این نوع از شخصیت هارو ندارن. چه برسه به اینکه بخوان اذیتتون هم بکنن.

هر وقت مردم جسارت توهین یا بی ادبی رو به شما پیدا کردن، بگید حتما در من خللی وجود داره که این فرد به من جری شده.

بگردید و پیدا کنید.

عیب مردم رو نه.

عیب خودتون رو.

کجا زیاد خندیدید؟

کجا زیاد شوخی کردید؟

کجا انرژی ترس رو فرستادید؟

کجا خودتون رو دوست نداشتید؟

کجا به حرف بیخود واکنش نشون ندادی؟

در کل، چیکار کردید که مردم فکر میکنن پشمی به کلاهتون نیست و بازیچه ی خوبی هستید براشون؟

به هم بزنید معادله شون رو.

با محکم بودن.

با قوی بودن.

با کم حرف زدن.

با دقیق و منظم بودن.

با منطقی جواب دادن.

با بیان ناراحتی تون ازشون به شیوه ای سالم.

با انجام کارهایی که همسرتون رو همراه و پشتیبان خودتون بکنید.

باز هم این مثال رو میزنم.

فکر کنید هیچکس در این دنیا موجود نداره جز شما.

همه سایه هایی از اشباح هستند که اومدن عیار شمارو بسنجن.

همه وسیله امتحان شما هستند.

یکی میخواد یادتون بده ترسو نباشید.

یکی میخواد یادتون بده از حقتون دفاع کنید.

یکی میخواد یادتون بده چاپلوسی نکنید.

یکی میخواد یادتون بده زیاد مغرور نباشید.

یکی میخواد یادتون بده زیاد مهربون نباشید.

یکی میخواد یادتون بده خودتون رو دوست داشته باشید.

حالا باز هم می آیید بگید مادرشوهرم اینو گفت، فلانی اونو گفت؟ ای وای من چه جوری جوابش رو بدم؟

همه این پایین بیاید بنویسد آدم های بد زندگی تون، قراره چی به شما یاد بدن؟

خودم اول مینویسم.

من اون همه رنج بردم تا چند تا چیز رو یاد بگیرم در زندگی:

زیاد مهربون نباش و اول ظرفیت طرفت رو بسنج.

بعضی آدم ها ارزش صمیمی شدن رو ندارن، ازشون فاصله بگیر.

همه آدم ها ارزش احترام رو ندارن و بعضی هارو هوا برمیداره.

خلاصه هر چی یاد گرفتم در زندگی، در این شعر هست

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش
سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش
یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری
راضی به همین چند قلم مال خودت باش
دنبال کسی باش که دنبال تو باشد
اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش
پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت
منت نکش از غیر و پروبال خودت باش
صد سال اگر زنده بمانی گذرانی
پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش..

سلام بانو جان من یه سازنده بتم اونم بت کبیر  بزارید بگم  قبل ازدواجم مشکل داشتم و تمام ...

من بااینکه مجردم ولی توروشبیه مادرم دیدم،مادرم مثل شمابادوبچه برادرم ومن بااین تفاوت که هم عروس دله شیطان صفت ودوتاخواهرشوهربدومادرشوهرلاشی که گشنگی به زن باردارمیدادباهاش تویه خونه بابرادرشوهرزندگی میکرد😔اماتک تکشون تاوان دادن وفقطوفقط مقصراول مادرم بودمثل کرولالهابودحتی به ماهم ظلم کردن ماروهم میزدن جالبه پدرمم هم بیغیرت بودورفیق بازِبی اهمیت به زن وزندگی خلاصه،اول خودت مقصری اینوبدون هیچوقت دیرنیست هیچ وقت🍀ازالان رفتی اونجاقبلش هی به شوهرت بگودست چپت لَمس میشه😉پاهات لَمس میشه گه گداری جلوچشمش توخونه خودتوبزن ضعف هییییی آه وناله کن بگومثلامادرم گفته مال صعف اعصابه مالِ کمبودویتامینه،بعدهی جلوش پاهاتوبزن دیوار،یعنی فشارت افتاده،یکبارم اگه تونستی قهرکن وتمام اینچیزایی که واسه مامیگی چه ظلمی درحقت شده به خودش بگو🙏🏼وتوهم هی داماددیگتون یابرادرپسرعموت یاهرکی(ترجیحامحرم باشه)بگودامادفلانی فلان کردشوهرفلانی شیرپاک خوردس فلان کردواسه زنش،شوهرفلانی اینقدرباشعوروحلال زادس نمیدونی چکارمیکنه واسه زنش خداخیرش بده البته حتماازخونواده ی درستیه😉😉یاچراباهاش میری خونه مادرشوهرت تاخواستین برین خودتوبزن بیماری همون بیماری که گفتم بالا،یاجلوشوهرت زنگ بزن کمی نه زیادباهماهنگی مامانت بگوتعریف کنه ازشوهرکسی توهم باصدای بلندبگوآفرین چه باغیرته نه فلانی خدایی باغیرته و....دیگه خودت شوهرتوبیشترمیشناسی😉😉اگرم مجبوری بری قبلش دستتومثل مادرشوهرمادرم ببندتاظرف نشوری😁😁

💫❤به لطف خداتا۱۴۰۰به تمام آرزوم رسیدم،خدایاشکرت❤💫     😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇

سلام به همگی🥰🍃

منم میخوام از وجودتون بهرمند بشم😉

من نمیشه گفت مشکلم هاده

سعی کردم خانواده شوهر جزو بزرگ ترین مشکلاتم نباشن

چیزایی که ناراحتم میکنه رو مستقیم و گاهی با شوخی میگم

سعی میکنم از در دوستی وارد شم

حد و وسط رو نگه دارم

عروس خالمم انتظارا زیاده 

دحالت و حرف و نیش و کنایه هم هست

شوهرم زیاد پشتم نیس

اونارو نمیگم مشکل ، مشکل اصلی شوهرمه

چطور متوجهش کنم که باید از من حمایت کنه؟

طوری که سو برداشت نشه و در مقابلم گارد نگیره

، قبلا منم مشکلاتم زیاد بود اما الان چند ماهه دارم کنترل میکنم و موفق هم هستم

احترام میزارم و دوستانه صحبت میکنم باهاشون در هر زمینه ای

اما تو یه ساختمون بودن مشکله

شوهرمم با تلاش بسیارم الان بهتر شده و کم کم اونم دلش حریم شخصی کامل میخواد یعنی سعی کردم باهاش رفیق شم تا راحت حرف بزنیم ، اما گاهیم نمیشه

من دلم میخواد حریم شخصی خودم رو داشته باشم، هر چند که میگن تو یه خونه نمیشه یه خونه ی دیگه ام ساخت

منتظر راهنماییتون هستم🍃😘

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫
باز هم این مثال رو میزنم. فکر کنید هیچکس در این دنیا موجود نداره جز شما. همه سایه هایی از اشباح هس ...

خب بزارین منم بنویسم از چیزایی که زندگی توی ۵ سال منو از عالم بچگی کشید به دنیای واقعی

لهم کرد خوردم کرد

و من دوباره خودم رو از نو و قوی تر ساختم

چرا؟

چون آدم باختن نبودم

ما آدم ها از خودمون غافل میشم در ثورتی که تنها چیزی که واقعا مهمه حال ما سلامتی ماست

ببینین من خیلی شنیدم خیلی از خانوما همه چی دارن از قیافه گرفته تا خونه زندگی خوب

وضع مالی خوب

یه خانوم کامل

اما میناله که شوهرم اله بله محبت نمیکنه اینجوری و اونجوری

بنظرم راه درست اینه هر زنی باید یاد بگیره خودشو دوست داشته باشه ، حال خوبش متکی به کسی نباشه ، محتاج محبت یک مرد و یا اطرافیان نباشه

خودت باش خودتو قبول داشته باش بقیش حله

اول توکل بخدا و سلامتی

بقیش حله فقط با اندکی تفکر 

من این چیزارو تجربه کردم و درس زندگی به منه:

1 _آخرش هممون تنهاییم

۲_بارونم که باشی بباری واسه کاسه های وارونه نمیشه کاری کرد

۳_همه چی به وقتش قشنگه

۴_شکر نعمت نعمتت افزون کند:همه ی ماچیزایی داریم که ازشون غافلیم و مشکلات دیگه رو برای خودم بزرگ و بزرگ تر میکنیم

شاکر باشید!

من نه نفسم از جای گرم بلند میشه نه وضعیتم همونه که دلم میخواد

اما شبا قبل از خواب خدارو برای چیزایی که دارم شکر میکنم

مهم ترینش سلامتی و عقل سالمه،خدا به همه بده

اگر انسان خودش بخواد هرکاری رو میتونه انجام بده

باور کن بانو جان یه حرف بد از یه آدم کم شعور چ مادر شوهر خواهر شوهر یا هر کس دیگه

اصلا ارزش نداره خودتو بخاطرش ساعت ها اعذاب بدی ، پس همون موقع یا جوابشو بده یا از خودش و حرفش باهم بگذر

من یا آدما انقدر برام مهمن که با گذاشتن شرایطی از اشتباهشون میگذرم

یا انقدر بی اهمیتن که از خودشون و اشتباهاتشون باهم میگذرم

شما به آدم های عوضی اجازه نمیدین تو خونتون زندگی کنن

پس اجازه ندین تو ذهنتون هم زندگی کنن

ببینین " عشق" محبت "وفا "صداقت "

یه نیازه مثل غذا ،،، و اطراف هممون یه آدمایی هستن که پر از انرژی منفی و حسادت و کینه و دروغ هستن و منزجر کننده ان مثل آشغال

و آدم سالم و عاقل تو آشغالا دنبال غذا نمیگرده عزیزانم🙂🍃❤

خب این بود یه چیکه از تجربیاتم امیدوارم ارزش وقتتون رو داشته باشه🥰🥰🥰

و من الله توفیق 

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫
دقیقا بانو جان من دیگه خسته شدم از حرفهای مردم میریم مجالس فامیل شوهر می بینم بعضیا پچ پچ می کنند و ...

همین ؟

تو مسئول بی شعوری آدم های اطرافت نیستی

مشکلت حل شدنیه و تو تقصیری در داشتن یا نداشتن ی چیزایی تو چهرت نیستی

خودت رو دوست داشته باش همین

شاد باش زندگی کن

ببین گلم با خودت خوب باش

هیکل بد نهایتا با ۶ ماه باشگاه رفتن درست میشه

چهره ی بد نهایتن با چندتا عمل و آرایش درست میشه

اما لامصب ذات خراب هیجوره درست نمیشه

و دل مهربون و ذات خوب هم هیچ جوره به دست نمیاد

اینو در نظر داشته باش

و زندگی کن

اونا اونقدرا هم مهم نیستن که حرفاشون هم تورو ناراحت کنه

سلام بانو ارتمیس عزیز  من خواننده خاموش مطالب شما بودم خیلی ممنونم از زحماتتون 🔴در جواب سوال ...

خب نمونه ای از من

سلام بانو آرتمیس و دوستان در مورد موضوع جدید من از همسرم بت ساخته بودم بخاطر تعاریفی که ا ...

نمونه ی دیگری از من

و یک سوال از دوستان  با همسری که بشدتتتتتتت قربان صدقه مادرش میره و میبوسدش و همش نگرانه نکنه ...

نمونه ی دیگری از منه سابق