2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317032 بازدید | 1712 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان 

یک کاربری بود که میگفت سوالش بی پاسخ مونده 

من پیدا نمیکنم .از طرفی قیسمت هشدارهام پر شده نمیتونم صفحه صفحه چک کنم اونجارو ...

ممنون میشم تو این تاپیک دوباره بهم بگه 

فکر کنم این تاپیک بود 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نگران برادرهاتون هم نباشید که چیزی یادشون بدید. قانون با آقایونه. آقایون هم اینقدر زرنگ هستند که ن ...

سلام . وقت تون بخیر .

می بخشید تو یکی از تاپیک‌هاتون دیدم یکی از دوستان گفتن قراره برای شما شماره تماس و لینک گروه طب اسلامی بفرستن. تاپیک تعطیل شده و اسم اون کاربر هم یادم نیست . اگر امکانش هست اون کاربر رو تگ کنید یا لینک و شماره رو برام بفرستید . یکی از دوستانم مشکل باروری دارن . برای ایشون می خوام . ممنونم 🙏🌹

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
سلام به همه ی دوستانی ک تو این تایپیک هستند و به همدیگه کمک میکنند تا پیشرفت کنیم در ارتباطات بینمون ...

خیلی پیشنهاد خوبی هستش.ممنون از شما   

فقط چون یک تاپیک باز ایجاد میشه ، مخاطبین باید همکاری کنن که از موضوع دور نشیم .مثلا سوالات غیرمرتبط، موضوعات غیر مرتبط، دعوا و ...  مطرح نشه .فقط به موضوع پرداخته بشه .چون امکان پاک کردن کامنتهای بی ربط وجود نداره و شاید نتونیم پشت سر هم کامنتها را داشته باشیم که مربوط به موضوع میشه .

من این تاپیک را میزنم و تذکراتش را هم میدم توکل به خدا   

فقط گویا تصویر نمیشه گذاشت و سایت مشکل داره .مشکلش برطرف شد استارت میزنم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من تو ساختمان پدرشوهرم، همیشه به همه احترام گذاشتم و خیلی دلسوزی کردم.   جاریم هم تو همی ...

سلام دوستان

ببین عزیزم، بعد از اینکه شروع کرد به حرف بیخود زدن، نباید اجازه میدادی ادامه بده و هر چی به دهنش میاد بگه. باید میگفتی ببخشید حرفتون خیلی غیرمنطقی هست و اصلا بهتون حق نمیدم. شیر دارم روی گاز، داره سر میره. با اجازه تون.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام بانو جان میشه منو راهنمایی کنی؟ من هروقت میرم خونه مادرشوهرم اول نگاهشو به دخترم میندازه و خیل ...

سلام عزیزم، تا حالا به همسرت گفتی اینو؟

خونه بهش بگو این کارهارو میکنن.

بعد که رفتید اونجا به همسرت بگو دیدی گفتم؟

بعد بیا خونه به همسرت بگو یک تذکر بده بهشون، که درست رفتار کنن.

اگر نه شما کم میکنی رفت و آمد رو.

بچه هم بدون مادرش جایی نره بهتره.

تا بفهمن بدرفتاری با عروس، مساوی ندیدن نوه شون هست.

حالا همسرمون که پسرشونه، میتونه بره، اختیارش با خودشه، اما اون بچه هم، بچه شماست.

چطور اونها دوست دارن مادر و بچه هم رو ببینن، بعد یک مادر و بچه دیگه رو هم جدا میکنن از روی خودخواهی؟

هم اون رو میخوان، هم این رو؟ هم عروس رو نمیخوان؟

با سیاست حلش کن.با صبوری و نرمی.نگذار ادامه بدن. هزینه کارشون رو باید با کم دیدن نوه شون بدن.

عمه ی من اینجوریه بمن میگه چه اشکالی داره به مادرشوهرت برسی کاراشوکنی.. ولی دخترش اصلا رونمیده کلی ا ...

بگو عمه جون شنیدم به دخترهاتون توصیه های دیگه ای می کنید، چون عملکرد دیگه ای دارن.

یا به شوخی بگو عمه جون مثل اینکه مرگ برای همسایه خوبه.

خواهرشوهر من هروقت منو میبینه همینکه وارد میشم وای چه لاغر شدی. چاق شدی. چرا جوش زدی؟موهات سفید شده ...

میتونی با یه لبخند وارفته بگی ... وا خب آینه هم این کارایی رو داره ها ... هم رو میبینیم یه حرف دیگه بزنیم حداقل 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

خواهرشوهر من هروقت منو میبینه همینکه وارد میشم وای چه لاغر شدی. چاق شدی. چرا جوش زدی؟موهات سفید شده ...

این دفعه که اینهارو گفتن، یکم مکث کن، بگو عجب استقبال خوبی دارید از من هر دفعه، کل عیب های داشته و نداشته مو گفتید، اجازه میدید بشینم بعد شروع کنید؟

بعد هم نه چیزی بخور، نه زیاد حرف بزن باهاشون. یکم هم زودتر برید.

دوستان نظرتون درباره کم کردن رابطه با قطع رابطه برای خلاص شدن چیه؟

هیچ وقت قطع رابطه نکنید. مگر اینکه خانواده همسرتون مشکلات خیلی حاد اخلاقی داشته باشن.

بچه ها یه روش واسه شکستن بت خانواده همسر بنظر من ارزش دادن به خودمون و خانوادمونه مثلا متن سازی های ...

یکی از راه های مقابله با متن سازی دیگران، گوش ندادن به حرف هاشونه.

وقتی شروع کردن به متن سازی براتون یا حرف های بیخود، بگید ببخشید من باید الان برم سرویس بهداشتی.برید، طول بدید، اومدید هم یک جای دیگه بنشینید.