2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317207 بازدید | 1712 پست
اگه خانواده شوهر و خود شوهر توقع داشته باشن که برای ما بت باشن چیکار باید کرد یعنی من زیر بار نرفتم ...

یاد برادر خودم افتادم که از زن خودش بت ساخته از اول ازدواج رابطه برابری با زنش نداشته توی تصمیماتش همیشه عقب نشسته که نکنه زنش ناراحتت بشه من فقط دارم به رابطشون نگاه می کنم قبل از ازدواج نظرمونرو پرسید گفتیم بهش اختلاف دارین توی اهدافتون و صرف زیبا بودن شخص نمی تونی باهاش ازدواج کنی و وقتی تصمیم به ازدواج گرفت بهش گفتیم دیگه خودت بعد از این باید مسائلتون رو رفع و رجوع کنید و ما دیگه نمی تونیم حرفی بزنیم چون خانمت می ذاره به حساب دخالت. الان که یک هفته هم از عروسی داره میگذره برادرم داره می بینه نتیجه بت سازی ها رو. خانم برادرم همش دلش برای مامانش تنگ میشه و میره اونجا و برادرم توی خونه اش تنهاست. ما هم هیچی نمی گیم چون به ما ربط نداره ولی دلم برای اشتباه برادرم می سوزه تازه اول زندگیشه.  من که ازدواج کرده بودم همش پیش هم بودیم و حتی از بقیه فراری بودیم تا باهم خوش بگذرونیم و فکر می کنم همه تازه عروس دومادا همینطوری باشن ولی برادر من متاسفانه باید تنهایی این روزای اول توی خونه اش بمونه خیلی پکره دوست داره حرف رو باز کنه و گله کنه ولی من و مادرم بهش اجازه نمی دیم حالا نمی دونم کار درست همینه یا نه. اگه دوستان جای من و مادرم بودن توصیه ای به برادرشون می کردن؟

سلام عزیزم. من میدونم چرا. چون خودت رو دوست نداری. به خودت عشق نورزیدی تا پیمانه وجودت پر بشه و ا ...

بانو جان ❤

یادت حرفتون افتادم که گفتین 

انقدر به خودتون محبت کنین که اغنا بشین از درون 

هیچ کس جز خودمون ارزش مراقبت و توجه رو نداره 

دوست داشتن خود بهتری حس هس که انسان میتونه تجربه کنه حتی بهتر از اینکه کس دیگه ای دوستت داشته باشه 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. من میدونم چرا. چون خودت رو دوست نداری. به خودت عشق نورزیدی تا پیمانه وجودت پر بشه و ا ...

ممنون عزیزم. خودم هم میدونم 

خدا رو شکر کوچکترین مشکلی با خانواده همسرم ندارم البته مشکلات جزئی پیش اومده که  تونستم  مدیریت کنم. آنها هم  آدمهای خوبی هستند که در این صلح بی نقش نیست. وگرنه قوز بالا قوز بود

مشکل من خودم هستم و تاحدی میدونم شاید  ریشه اش  توجهات  بیش از حد خانواده پدری تو بچه گیم  هست که منو زیاد از حد دوست داشتند و به نوعی لوس کرده بودند. چون با اونها زندگی میکردیم .

امیدوارم  انرژی های مثبتی که براتون  می فرستیم  بابت آگاهی که به ما میدین رو پذیرا  باشین...      

من با حاضر جوابی کارم رو پیش نمیبرم. با دور شدن بهشون میفهمونم. خودم رو ازشون دریغ میکنم. شما ببی ...

قلق اینا ی جوریه که همش بابد تیکه بندازی و باید هی جواب سنگین بدی بنطرت درسته؟

من روشم اینه که اول صمیمیتی ایجاد نمیکنم که کسی بیاد طرفم و بگه این لباست رو دوست دارم یا نه. یعنی ...

باید جوابشونو داد ک منم همیشه ساکت بودم اینا پرروتر شدن ..و الان سختمه بخوام جواب بدم ...اما چاره نیست ...و عزیزم ی سوال بنطرت بالاخره من با این جور افراد رک و راست جواب بدم‌بهتره یا با سیاست و تدبیر ؟؟😂😂چ کارو سخت کردن ..

عزیز جان برای افرادی که از قصد میگن تا شما رو ناراحت کنن این روش خوبع؟  و یا کسایی که دنبال نق ...

سلام دوستان

همه ما نقطه ضعف داریم.

مثلا من روی بی احترامی دیگران نقطه ضعف دارم به طور مثال.

بعد هر کی بی احترامی میکنه میگم نباید دستش نقطه ضعف بدم. نباید بفهمه من نقطه ضعف دارم.

بعد بگذارم تا میتونه به من بی ادبی کنه و من رنج ببرم.

اینکه نمیشه.

نقطه ضعف، یک استخوون لای زخم هست، یک چیزی داریم که کسی نمیدونه، اونو نقطه ضعف نباید بدیم دست کسی.

چیزی که اگه مارو مدام بخاطرش تحقیر کنن، از درون می سوزیم. مثلا به فرض یکی روی قد کوتاهش یا لک های صورتش حساسه، اون رو نباید به روی خودمون بیاریم که ازش ناراحتیم، نه بی احترامی و گستاخی دیگران رو.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
اگه خانواده شوهر و خود شوهر توقع داشته باشن که برای ما بت باشن چیکار باید کرد یعنی من زیر بار نرفتم ...

جاری داری نکنه اونا اینجورن

یا عروسا دیگه خانوادشون

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
بانو در جواب کسی که هی بگه خوشبحاااالت فلان چیزو داری تو خوشبختی مث من بدبخت نیستی یه حس بدی میگیرم ...

بگو زحمت کشیدم، رنج بردم، برنامه ریزی کردم. نابرده رنج گنج میسر نمی شود.

اصلا هم عذاب وجدان نداشته باش، هزینه شو دادی.

اما اگر بالاتر از اون چیزی که هستی فکر میکنه، برای آروم کردن دلش بگو اون خبرها هم نیست.

هر وقت کسی بهم میگه خوش به حالت بابت فلان رابطه خوبی که با دیگران داری، میگم رنج بردم تا رابطه رو به اینجا رسوندم.زحمت کشیدم، از رابطه نگهداری کردم.

بگو زحمت کشیدم، رنج بردم، برنامه ریزی کردم. نابرده رنج گنج میسر نمی شود. اصلا هم عذاب وجدان نداشته ...

یکم هم دوری کن از کسی که مدام میگه خوش به حالت. کمتر ببینه برای خودش هم بهتره. بخاطر انرژی بد نهفته در چشم میگم.

جاری داری نکنه اونا اینجورن یا عروسا دیگه خانوادشون

نه جاری ندارم یکی از زن عموهای شوهرم اینطوریه مادر شوهرم و خواهر شوهرام هیچ محلی به خانواده شوهر نمیدن اما یه روز مادر شوهرم اومد واضح گفت مثل فلانی باش یعی همون زن عمویی که خودش رو انداخته زیر دست و پای خانواده شوهر

نه جاری ندارم یکی از زن عموهای شوهرم اینطوریه مادر شوهرم و خواهر شوهرام هیچ محلی به خانواده شوهر نمی ...

اون چجوره خانواده شوهرش چجورن باهاش

کار میکشن یعنی

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
باید ادرس بانو رو ازش بگیرم واسش هدیه بگیرم خداااوکیلیی زندگیمو نجات داد هدیه هم کمه باید دنیارو بهش ...

عزیزمی، ممنون.

هر وقت احساس کردی از حرف های من نتیجه خوبی گرفتی فقط برام دعا کن. یا یک صلوات بفرست برام. بگو خدایا، جایی که بهت نیاز داره دستگیرش باش. این کار رو اگر بکنی لطف بزرگی در حقم کردی.