2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317345 بازدید | 1712 پست
نظر من اینه که چه فامیل، چه غیر فامیل، در فاصله ای از مردم بایستید که اگر خواستند پنجه تو صورتتون بک ...

این جماعت فامیل و اقوام رو نمیشه عقب بایستیم 

هر چی ما عقب بریم اونا میان جلو 

همه جا هستند 

اگه اختلافی بشه کل فامیل و زمین و زمان به هم میریزن که اینا پسر مارو بردند 

قطع رابطه کنیم که دیگه بدتر می‌کنند 

فقط هم بی احترامی می‌کنند و توقع احترام دارند

به خدا موندم با این جماعت چه کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جماعت فامیل و اقوام رو نمیشه عقب بایستیم  هر چی ما عقب بریم اونا میان جلو  همه جا هس ...

فقط خودت رشد بده تا ازشون جدا بیفتی.

هر انسانی، فقط با انرژی های همسان خودش دوست داره رفت و آمد کنه.

کمتر باشی، حسابت نمیکنن.

بیشتر باشی، باهات راحت نیستند و ولت میکنن.

هر وقت اقوام همسرم میان گله میکنن که فلانی باز اومده از همه پول گرفته و رفته. به جای اینکه دل به دلشون بدم میگم حتما احتیاج داشته. برای من اهمیت نداره، همسرم خودش عاقل هست و میدونه به کی بده و به کی نده.

این میدونی یعنی چی؟

یعنی حرفهای سطح پایین تون رو نیارید برای من.

من مثل شما دلم کوچیک نیست.

من با حرف شما وسط نمیفتم.

با حرف شما زندگی مو خراب نمیکنم.

کسی که این جواب رو میشنوه، برای اینکه خودش خراب نشه، دیگه نمیاد سراغ من.

راه حرف بردن و حرف آوردن رو میبندم.

دفعه دیگه میگن بابا فلانی مثل ما نیست. به اون نگید، ولش کنید، خودمون باید دست به کار بشیم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
بله عزیزم، ابراز کنید. به یک شیوه ی منطقی. نه قهر، نه داد، نه پرخاش. یکم برید توی خودتون و به یک ...

عزیز جان برای افرادی که از قصد میگن تا شما رو ناراحت کنن این روش خوبع؟ 

و یا کسایی که دنبال نقطه ضعف هستن و این ناراحتی باعث نشون دادن نقطه ضعف نیست؟؟؟

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
متن سازی، در برابر متن سازی.

عزیز جان در مورد متن سازی کمی توضیح میدید چون خیلی ضعیفم و چیزی که میگم اکثرا همسزرم متوجه میشه و جبهه میگیره

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

بانو جان  هر سری که پاسخ های خرمندانه اتون رو در جواب دوستان میخونم سراسر پر از شعف میشم

اگه بدونی چقدر دوست دارم که حد نداره بیراه نگفتم اگه بگم در حقم مادری کردی چون مادر منم ساده بود و هست نه خودش راه و رسم زندگی بلد بود نه به من یاد داد

تنت سلامت  بلا ازت دور باشه

بانو در جواب کسی که هی بگه خوشبحاااالت فلان چیزو داری تو خوشبختی مث من بدبخت نیستی یه حس بدی میگیرم چی جواب بدم؟

و اینکه آخر نفهمیدم تیکه و طعنه رو باید جواب داد یا باید بی تفاوت بود😣

آیا پدر و مادر ما، مارو با زحمت بزرگ نکردن؟ برامون تلاش نکردن؟ خودمون تلاش نکردیم؟ خانواده همسر چ ...

😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤عاشقتممم بانووووو بدون ک خیلیی دوستتت دارم بانووی من

عزیزم میشه نسبت فامیلتون رو هم بگید؟  آخه ازدواج فامیلی صد درجه بدتر هست، چرا که اون منتی که س ...

دخترخاله پسرخاله

ما کلا تو خانواده مون پسر دوست نیستیم .شاید دخترا رو بیشتر از پسرها هم دوست داشته باشن...

به لطف خدا زندگیم مملو از اتفاقات خوبه 😘
سلام عزیزم. ما به علت اضطراب اجتماعی از مواجه با کسی استرس نمیگیریم. ما به علت بت سازی در مواجه با ...

بانوجان من بخاطراینکه خیلی دم گوش شوهرم می خونن وشوهرم به حرف اون هاهست ازشون می ترسم وشوهرمنم اخلاقش اینه همه ی جزییات زندگیمون براشون می گه چکارکم؟

بالا و جان دلم حرفت رو فهمیدم و هر روزززززز خوشحالم دختر دار شدم  خدایا شکرت بهم دختر دادی&nbs ...

عزیزم هیچ وقت بد مادرشوهر رو به بچه ها نگو

مادربزرگ و پدربزرگ برای بچه مثل اعضای بدن می مونه وقتی بدشون رو میگی انگار داری دور از جون آسیب بهشون میزنی بذار دنیا برای بچه ها خوب جلوه کنه و جای خوبی برای زندگی باشه اگه مادرشوهرمون با ما بد تا کردن اولین مقصر خودمون هستیم نه اونا .

براشون غذا درست می کنیم. خونشون کار می کنیم. بهشون احترام های اغراق شده می گذاریم. مدام می خواهیم ...

سلام بانو آرتمیس جان

این کاهایی که گفتین رو من انجام نمیدم.

یعنی باور ندارم که باید قدردان باشم که باهاشون وصلت کردیم اتفاقا کاملا برعکس فکر میکنم

محبت اضافه بهشون ندارم هفته ای یکبار خونه شون میریم و در حد معمولی کمک میکنم یک سالی هم هست دعوتشون نکردم چون دارم برای کنکور میخونم(البته میدونم اونها توقع دارن و احتمالا چند وقت دیگه دعوتشون کنم)

ناراحت که بشم چیزی نمیگم ولی کاملا از حالتم متوجه میشن

ولی موضوع اینه که فهمیدم خیلی ترس دارم ازشون

این و دیشب متوجه شدم که زنگ زدم حال مادرشوهرم رو بپرسم و وقتی قطع کردم تلفن خیس شده بود از استرس دستم عرق کرده بود.

فکر نمیکردم انقدر شدید باشه. شاید چون خیلی صمیمی نیستم باهاشون.

البته شاید دلیلش این باشه که هفته پیش دعوتشون رو رد کردیم که به درسام برسم (البته من هنوز جرئتش و ندارم بهشون بگم همسرم خودش کنسل کرد) و دیشب که مادرشوهرم صحبت و کشید به اینجا استرس گرفتم چون میترسیدم از دربرابرشون قرار گرفتن. مخصوصا پدرشوهرم چون خیلی مستبده(کلمه بهتری به ذهنم نیومد😅) که به خاطر شغل جندین و چند سالشه. حرف از اول حرف خودش بوده.

الانم میدونم امشب ببینمش میخواد ابراز ناراحتی کنه

نیاز دارم جرئتم رو ببرم بالا....میشه درباره این هم بنویسین

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین