2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317247 بازدید | 1712 پست
سلام به دوستان من هم از بعضی ها بت ساختم در برخورد با آدم ها خیلی خودم رو هیجان زده نشون می دم یعن ...

بالا و جان دلم حرفت رو فهمیدم و هر روزززززز خوشحالم دختر دار شدم 

خدایا شکرت بهم دختر دادی 

با روزی دخترم و پسرم متوجه بشن مادربزدگشون چقدر منو عذاب دادن و باعث مریضی و اختلال پسرم شدن 

تنها امیدم بچه هامه که بزرگ بشن و پشتم وایستن

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نوع قلمت و صحبت هات باعث ارامش میشه اسی جان

من با شوهرم خوشبختم،خداروشکر خوش برو رو هم هستم و فعلا تنها عروس

مادرشوهرم دوستم داره البته به دهن و جلو بقیه،ولی پدرشوهرم انگار ارث باباش رو از من طلب داره و کلا همه جا باهام بده یه زمون اینقدر جلو فامیل شوهر میگفت اره دخترا خودشون رو واسه جواد میکشتنا نمیدونم چی شد رفت فرشته رو گرفت بقیه با یه حسی نگام میکردن ولی الان به قول شما من اون بت رو شکستم ،بخدا همه میدونن من ده برابر از نظر قیافه سرترم ولی از بس اونجوری گفته بود اعتماد بنفسم داغون بود،دو ساله خودم و جمع و جور کردم نکه نگه هنوزم میگه ولی منم سکوت نمیکنم و میگم پس خدارو شکر منو گرفته ،منی که همه دنبالم بودن با جواد ترکیب خوبی شدیم چون هر دو شبیه همیم،،،،هر روز خونه خواهر شوهرم بودم و میرفتم سر میزدم بهش،چون از خانواده خودم یکمی دورم ولی با خواهرشوهرم یه خیابون فاصلمونه،دیدم یه روز که نمیرم پشت سرم حرف زیاد میشه که اره میخواد  بین خواهر برادر رو بزنه،از همون موقع رفت و امدم رو کم کردم یک بار بیاد،یک بار میرم

غذا خوب بذاره جلوم غذا خوب میپزم براش،هر جور برام ارزش قائل بشه همون جور ارزش میزارم براش،اینکار و کردم که بدونن من از سر لطفمه و هیچ وظیفه ای در قبالشون ندارم

خددرو شکر میکنم که تونستم بت طایفه همسر رو بشکنم و فقط برای خودم زندگی کنم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_2  

تاپیک صمیمیت ممنوع بانو آرتمیس چرا تعطیل شد؟؟

اگر مشکلی هست میشه زودتر بهش رسیدگی کنین تاپیک برگرده؟

تاپیک های بانو واقعا طلان تو نی نی سایت خواهشا مراقبشون باشین🙁

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین

بچه ها،بانو توروخدا ی کاری کنید برگرده اون تاپیک خیلی ب درد می‌خورد اون زندگی روزمرمون

@نی_نی_یار_2

@نی_نی_یار_شب

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_5  

من خیلی خیلی با اراده،شاد و مستقلم. مدام درحال تلاش برای بهتر شدن زندگیم هستم و روحیه ی بسیار عالی دارم. از زندگیم و همسرم راضی هستم و خدارو شاکرم بخاطر زندگی خوبم❤️
اما وقتی باهاشون معمولی برخورد می کنید، هیچ پالس خاصی بهشون نمیفرستید. معمولی میرید، معمولی میاید، ...

سلام بانوارتمیس عزیز،خوشحالم ،باردیگه می تونم، ازتجربیات شمااستفاده کنم دعاگوی شماهستم وارزوی سلامتی وموفقیت براتون دارم.

بانو من به تجربه بارها درخانواده های مختلف دیدم عروسای زبونداروبااعتمادبه نفس،همیشه عزیزترند،وعروسای ساده وکسایی که توخونه مادرشوهر بیشترین زحمت وهمکاری رودارند توسری خورتر.

اینجاخوبه یادی هم ازبانو مانترا بکنم،می گفتند به قول اون مشاورخانواده،ماایرانی ها ضعیف کشیم،پس خانمی موفقه،که یه خانم مقتدر باشه،ودرزندگی جلوی دیگران ضعف نشون نده.

وقتي متوجه شدي بانو ارتميس بت شما شده چطوري زديش كنار اين مهمه

ببین عزیزم من یک خطای شناختی داشتم.یعنی فکرمیکردم اگر قراره پیشرفت شخصی کنم باید آدمهای موفق رو دنبال کنم تا اینجا که درسته.اما بعد ازون از اون افرادی که درچشم من موفق میومدن ناخوداگاه بت میساختم.و بطور ی رحمانه ای خودمو مقایسه میکردم.همش به خودم میگفتم بانوارتمیس یا مثلا استاد خودم تو خودشناسی خانم حقیقی...ویا خانمهای اطرافم درجامعه که از نزدیک میدیدمشون اونها عالی ان.و چون من موفقیتهام شبیه اونها نیست پس اونها عالی هستن و تمام ارزشها تلاشهامو زیرپا میزاشتم....نمیدیدم... کلی تلاش کلی مبارزه کلی تغییر عادت های مختلف و تبدیلشون به عادتهای عالی....تغییر شرایط زندگیم...رو در پرونده اعمالم داشتم اما باز هم بی رحمانه,خودم به خودم میگفتم فایده نداره تو باید دقیقا به همون موفقیتهایی برسی که این عزیزان رسیدن.

تااینکه اتفاقاتی افتاد که به چشم دیدم چقدر ناخوداگاه همه را بت میکردم.....و ترسی بزرگ همه وجودمو گرفت انگار تازه از خواب غفلت بیدارشده بودم.

انگار تازه تونستم گوهر درونیمو ببینم.تلاشهای خودم از کودکی تا این سن رو دیدم.سختی هایی که کشیدم رو دیدم و بسیار برای خودم سوگواری کردم.

از زمانی که به ارزش کارهای خودم پی بردم و دیگه خودمو مقایسه نکردم باهیچ کس....بت سازی هام بطور عالی متوقف شد.

اگرچه این روند برای هر انسانی دوباره پیش میاد مهم اینه بهش آگاه هستم به محض شروع مقایسه و خودسرزنشی خودم سریعاااا مچ خودمو میگیرم.

و نیازمند هشیاری خودمه در لحظه لحظه زندگیم.

فهمیدم اگه خودم  ارزشمو نبینم کسی نمیبینه.

شکرت خداجون

در ادامه بگم  متوجه شدم کسی که بقیه را بت میکنه....اون روی سکه شخصیتش اینه که

دوست داره بقیه هم اونو بت ببینن.....همه تو مجالس براش بلند شن بهش توجه کنن....دوست داره همه جا مطرح باشه.

و اگه خلاف اینو ببینه مضطرب میشه.

اینو هیچ جا نخوندم....تجربه خودم بعد اینکه یادگرفتم کسی را بت نکنم...این شد که حس کردم نیاز نمیبینم کسی هم منو خاص ببینه....یا بت بقیه باشم.یا عروس خاص فامیل باشم.

حتی زودرنجی هام کمترشده....چون اولین نفر خودمو مقید میدونم به خودم احترام بزارم.....ولی قبلا تشنه این بودم که تو مجالس نقل محفل باشم.از اون طرف خیلی هم تشنه بودم بقیه را گنده کنم و حقیرانه  بپرستم.

شکرت خداجون
بچه ها،بانو توروخدا ی کاری کنید برگرده اون تاپیک خیلی ب درد می‌خورد اون زندگی روزمرمون @نی_نی_یار_ ...

چه تاپیکی

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت