2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317345 بازدید | 1712 پست
وقتی تو واکنش نشون ندی و اونها بفهمند حرفاشون برات مهم نیست یک مقدار کمتر از قبل این حرفارو میزنن و ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم ❤️

من اصلا واکنش بد نشون نمیدم 

مثلا اون روز وقتی گفت من وقت کیک پختن ندارم 

منم بدون توجه به حرفش به ادامه صبحتم با اون خانومی که ازم تعریف می‌کرد مشغول شدم. 

اینم بگم اگه خودش کوچک ترین کاری کنه. 

شدیدا از خودش تعریف میکنه. 

ریز به ریز و جزئيات کارش رو میکنه تو چشم بقیه. 

همون طور که گفتم فقط با متن سازی هاشون برای همسرم مشکل دارم و میخوام با متن سازی های خودم اثر متن سازی اونا رو خنثی کنم. 

چون واقعا رو همسرم تاثیر گذاشته. 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیز  برای محبت کلامی همسر چه راهکاری دارید عزیز؟ من همسرم مادرش رو بغل میکنه میبوسع خی ...

عزيزم همسرت از اول اين طور بوده؟ دوران عقدتون ؟ اگه جوابت مثبته به نظرت چي شد كه اين قدر تغيير كرد؟

واجعل قلبی واثقا بما عندک
این رو هم بدون که ما از زبان کسانی که میدونیم با ما رابطه خوبی ندارند و غرض ورزی می کنند تعریف نمیشی ...

بله این رو پذیرفتم. 

شاید ببینن ولی کتمان میکنن. 

اصلا دنبال دوستداشتنی بودن و تأیید شدن از طرف اونا نیستم 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
مرسی از توضیحاتت عزیزم ❤️ من اصلا واکنش بد نشون نمیدم  مثلا اون روز وقتی گفت من وقت کیک پختن ...

خب همينارو براي همسرت توضيح بده ، به نظر من همون طور كه اونا بدجنسي مي كنن و زحمتت رو بي ارزش مي كنن جلو همسرت بايد متن سازيشونو خنثي كني

عزیزم ولی من برام مهم نیست که اونا چیکار میکنن.  مشکل من متن سازی هاشون برای همسرم هست.  ...

عزیزم بگو کی گفته من کاری ندارم خدا رو شکر همونطور که خودتون می دونید کارای خونه تمومی نداره ولی من برنامه ریزی دارم برای کارام هم به خونه برسم هم به خودم هم به بچه ها اگه دارید . وقت سر خاروندن هم ندارم باید با برنامه پیش برم کل برنامه ام پره☺️

سختی های زندگی بی حکمت نیست و پشت مشکلات و سختی های زندگی حکمتی الهی نهفته است که شاید بر ما پوشیده باشد
چه جالب، اگه تونستي بيشتر اين موضوع رو باز كن برامون

این مطلب رو که از ی سایت معتبر و طبق تحلیل های یونگ از سایه بود براتون میذارم: 

معمولا هر آنچه در شخصیت دیگران موجب آزارمان می‌شود، بخشی از سایه‌ی خودمان است. اغلب رنجش ما از افراد دیگر به علت مشکلی حل‌نشده در وجود خود ماست. هر قضاوتی که درمورد دیگران می‌کنیم معمولا فرافکنی آن چیزی است که در سایه‌ی خودمان مخفی شده است. ما معمولا نقطه‌ضعف‌های خود را به دیگران نسبت می‌دهیم و مطالبی منفی که درمورد دیگران می‌گوییم، درواقع همان چیزهایی است که باید به خودمان بگوییم. وقتی درمورد دیگران پیش‌داوری می‌کنید، در حقیقت دارید درمورد خودتان پیش‌داوری می‌کنید.

ما بیشتر سایه‌هایمان را چنان مخفیانه از دید خود مخفی می‌کنیم که اگر پدیده‌ی فرافکنی وجود نداشت، شاید تمام عمر از نگاه ما مخفی می‌ماندند. بنابراین به هرچه که درمورد دیگران می‌گویید یا می‌اندیشید، دقت کنید و سعی کنید تا آن ویژگی‌ها را در خود تشخیص دهید. ما حتی قسمت روشن سایه‌ی خود را نیز فرافکنی می‌کنیم. هر صفتی که در دیگران تحسین می‌کنید، چیزی است که به‌طور بالقوه در شما وجود دارد و نیازمند توجه و شکوفایی است. اگر عظمتی مشاهده می‌کنید، درواقع عظمت خودتان است. بنابراین به هرچه که در دیگران به عنوان سرزنش یا تحسین نگاه می‌کنید، آنها را به عنوان سایه‌های تاریک یا روشن خود بپذیرید و سعی کنید که پیام‌شان را درک کنید. بدین ترتیب تولد بخشی جدید از وجود یکپارچه‌ی خود را شاهد خواهید بود که به زندگی شما غنا و عظمت بیشتری می‌بخشد.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....
عزيزم همسرت از اول اين طور بوده؟ دوران عقدتون ؟ اگه جوابت مثبته به نظرت چي شد كه اين قدر تغيير ...

متن سازي عليه متن سازي ، اين جنگ نرمي هست كه خودشون شروع كردن، حتما عليهشون اقدام انجام بده

توت فرنگي جان به نظرم يكبار كه يك چيزي تزيين كردي يا درست كردي خودت زودتر بگو دوستم اينارو ديده ...

ممنونم 😘😘😘❤️❤️❤️

پیشنهاد خوبی دادید بهم ❤️❤️

پیشنهاد آخر رو بايد به کار ببرم 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
عزیزم ولی من برام مهم نیست که اونا چیکار میکنن.  مشکل من متن سازی هاشون برای همسرم هست.  ...

از روی حسادت که حوصله ندارن یا بلد نیستن کار بقیه رو کم و بی ارزش می کنن. تو دامشون نیفت . تازه بگو شمام بپزید آی خستگی کار خونه از تنم در میاد از این دیزاینا می کنم😆

سختی های زندگی بی حکمت نیست و پشت مشکلات و سختی های زندگی حکمتی الهی نهفته است که شاید بر ما پوشیده باشد
چه جالب، اگه تونستي بيشتر اين موضوع رو باز كن برامون

و حالا یک تجربه از خودم:

پیشتر ها شخصی توی اطرافیانم بود که من هر بار میدیمش منقلب میشدم چون ایشون بسیار از خودش تعریف میکرد (با دیگاه اون موقع من) و من با اینکه بشدت رفتار و منشش رو نکوهش میکردم اما انگار دوست داشتم مثل اون باشم و مثل اون زندگی کنم

یک مدت که گذشت دیدم برای من یک بت شده که بدم نمیاد ازش تقلید کنم اما خوشبختانه خیلی زود فهمیدم که تمام این مسائل مربوط به درون خودم هست و شروع کردم به واکاوی درونی و پیدا کردن سایه هام

نشستم تمام ویژگیهایی رو که در اون بود و من دوست نداشتم نوشتم و همینطور ویژگیهایی که داشت و من دوست داشتم رو هم نوشتم

بعد اونهایی رو که نمیخواستم رو و میدونستم سایه های تاریک و سیاه هستن و در وجودم هستن رو کمرنگ کردم و نادیده شون گرفتم و سعی کردم توی خودم اون خصوصیات رو اصلاح کنم

بعد اون ویژگیهایی رو که دوست داشتم داشته باشم رو سعی کردم بیشتر ببینم، تقویتشون کنم و بهشون توجه کنم (اینها رو طبق مطالعه در این خصوص و توصیه های مشاور انجام دادم) و درنهایت

این پروسه که ی مقدار هم زمان بر بود باعث شد:

بت من شکست

شناختم از خودم و سایه هام خیلی بیشتر شد

شخصیتم رو رشد دادم

و ....

عزیزم بگو کی گفته من کاری ندارم خدا رو شکر همونطور که خودتون می دونید کارای خونه تمومی نداره ولی من ...

❤️❤️❤️❤️

خودش همیشه میگه من زندگی رو با برنامه ریزی پیش میبرم. 

نمیتونم مثل بقیه هر وقت دوست داشتم ی کاری انجام بدم وگرنه نمیرسم به کارهام

باید از این به بعد موقعی که از خودش و برنامه ریزی هاش تعریف میکنه 

بگم که همه اینطور هستند همه کار و برنامه ریزی دارند 🤔😑

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
مرسی از توضیحاتت عزیزم ❤️ من اصلا واکنش بد نشون نمیدم  مثلا اون روز وقتی گفت من وقت کیک پختن ...

خب پس خودخوری نکن

متن سازی هاشون رو مرور نکن

متن سازی هات رو بیشتر کن

و بازهم میگم صبور باش و منتظر پایان خوش این رفتارهات باش