مثلا وقتی به خودمون میرسیم تا بگیم من کلفت این خونه نیستم، یعنی هنوز در مرحله ای هستیم که متوجه شدیم ...
بانوجان یعنی چی متوجه نشدم؟ببین مثلا من ی روز میرم خونه مادرشوهرم اونجا توهین ک میکنن دپکم کم با لبخند جوابای محارنانه میدم و میبینیم اولاش بدتر میکنن انگار لج کردن چیکارباید بکنم اشکال کارن کجاست؟یعنی این بوی شک و تردید که می فرمایید کج کارمه چجوری برطرفش کنم .چون ب قول شما انگاری فهمیدن که من تصمیم گرفتم جوابشونو بدم و نذارم خوردم کنن انگار همون جمله رو میگن باخودشون میگن حالا وایسا نشونت میدم ک نمیتونی جواب منو بدی و بیشتر کل کل میکنن ...لطفا بگو مشکل ازکجاست 🥰🥰😘😘
چه تاپیک خوب و مفیدی ، ولی خوشبختانه من اصلا بت نساختم از کسی ، به هیچکدوم از فامیل شوهر رو ندادم ، ۴ ساله خونه مادرشوهر نشستم یکبار نشده دعوتشون کنم چون شنیدم ازشون که من عروس بدیم چون دعوتشون نکردم منم گفتم باشه حالا نشونتون میدم، خونه خواهرشوهر سالی یبار میرم ،خونه ما درشوهر میرم اونا باید پذیرایی کنن چرا من ؟او نا باید به عروس احترام بزارن ، نقطه مادرشوهرم همون اول کور کردم که دخالت بیجا نکنه تو کارم ، اصلا دلم نمیخوا د ببینمشون .
هر وقت مردم جسارت توهین یا بی ادبی رو به شما پیدا کردن، بگید حتما در من خللی وجود داره که این فرد به ...
من به خرفای بیخود واکنش نشون ندادم ..البته تازه دارم واکنش درست و سالم رو یادمیگیرم از شما بانوجان ..راستی گلم ی کم بیشتر درمورد واکنش دربرابر توهین ها و تیکه ها توصبح بده ی مرسی
بچه ها میشه مثال بزنین چجوری جواب بی احترامیها و فضولیای اطرافیان رو میدین؟ مثلا یکیش اینه اگه کسی هر بار می رین خونشون از قصد جلوتون میوه و غذا نذاره عکس العملتون چیه؟ وخیلی مثالهای دیگه
باعث شده بیشتر رو رفتارم و و حرف زدنم فکر کنم..البته هنوز تاپبک من خودم را دوست دارم هستم..
یک مشکلی که وجود داره اینه که وقتی کسی تیکه میندازه بهم یا رک حرفش و میزنه که باعث میشه ناراحت بشم یا تا چن روز تو ذهنم حرفش رو حلاجی کنم نمیتوتم فی البداهه جوابش رو بدم !ینی یک جوابی که بهشون بدم گه قاطع باشه اما نمیتونم ..و این اذیتم میکنع ..
من تازه با شما آشنا شدم چه بحث جالبی. من نمیدونم بت ساختم یا نه ولی از روزی که نامزد کردیم شوهرم که آدم آروم و مودب و فهمیده ای هست بهم گفت هرچی خانوادم بهت گفتن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه. من خودم هم آدم آرومی هستم و تا جایی که بتونم سعی میکنم حرف یا بحثی نکنم ک باعث دلخوری بشه یا جنگ و دعوا راه بیوفته. خدارو شکر مادرشوهر فوق العاده خوب از لحاظ اینکه اصلا تو زندگی دخالت نمیکنه دارم پدرشوهرم هم یه فرشته رو زمینه. خواهر شوهر ندارم سه تا جاری دارم برادرشوهر مجردم خیلی هوامو داره و گاهی احساس میکنم شوهرم از این موضوع ناراحت میشه با اینکه برادرشوهرم همیشه منو آبجی صدا میزند. بقیه برادرشوهرام هم خدارو شکر خوبن جز یکی که تحت سلطه زنشه و هروقت زنش با برادرشوهرم بحثش میشه ترکشاش به ما جاری ها یا مادرشوهرم میخوره و هیچکدوم جرات اعتراض نداریم چون وقتی جاریم عصبانیه اصلا منطق حالیش نیست. من هم آدمی هستم که تو خونه پدرم هیچوقت کار نکردم در حد معمول شاید ظرفی شستم یا گاهی غذا پختم چون همیشه درگیر درس و کار بودم کسی هم از من توقعی نداشت . این جاری که گفتم انتظار داره مثل ببخشید کلفت تو خونه پدر شوهرم کار کنیم چون خودش به شدت وسواس داره و ممکنه چندبار در روز جارو و تمیزکاری کنه منم یه خاطر همین وقتی اون هست زیاد نمیرم خونه مادرشوهرم چون اگه بشینم یه لحظه دیگه شروع میکنه تیکه انداختن. حامله هم بودم انتظار داشت برم خونه مادرشوهرم خونه تکونی کنم. خلاصه نمیدونم اینو بت کردم یا نه اصلا دلم نمیخواد ببینمش خدارو شکر دوتا جاری دیگم خوبن . مادرشوهرم همیشه میگه من عروس گرفتم نه کلفت ولی جاریم نمیدونم چرا وقتی یکی میخواد بیاد خونه مادرشوهرم از روز قبلش میره ک دوروبر رو مرتب کنه انتظار داره ما هم بریم با اینکه مادرشوهرم خونش همیشه مرتبه. شوهرم هم اگه جاریم یا هرکسی چیزی بهش بگه یا تیکه ای بندازه اصلا ب من نمیگه چون میگه نمیخوام اعصابت رو به هم بریزم بخاطر حرفهای مفت بعدها ممکنه خودم از زبون یکی دیگه بشنوم چی گفته. همیشه هرجا میشینه بهم میگه تنبل مثلاً ب شوخی ولی ب هرحال تیکه میندازه نمیدونم چ رفتاری باهاش بکنم و اینکه خیلی حسود هست اصلا کسی جرات نداره جلو اون به خانومش محبت کنه چون میره با برادرشوهرم دعوا میکنه
خدایا شکرت.. میشه برای سلامتی پسرکوچولوم و شوهرم صلوات بفرستین؟
این همه نوشتی و گفتی همه ی اینا تو یه کلمه به نام عزت نفس خلاصه میشه که باید در برابر همه عزت ...
درسته عزت نفس همون خودت رو قبول داشتن و دوست داشتنه
ولی تا الان کسی اینجوری جز به جز برامون نشکافته بود که فلانی خودتو دوسته باش ولی برای افراد سمی که اینجا منظور خونواده شوهرهه خودکشی نکن دنبال رضایت و محبتشون نباش
درسته هنوز انقدر قوی نشدم که اجراش کنم اما چشای منو باز کرد تا همیشه مدیون آرتمیسم
فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
سلام بانو جان من یه سازنده بتم اونم بت کبیر بزارید بگم قبل ازدواجم مشکل داشتم و تمام ...
چ ناراحت کننده و بد ..من الان انقد تمرکز ندارم بتونم راهکار بدم اما شما نمیتونی در مرحله اول اگه قرار شد کادی انجام بدی یکی از اون خانمارو صدابزنی بیاد کمک؟
بچه ها میشه مثال بزنین چجوری جواب بی احترامیها و فضولیای اطرافیان رو میدین؟ مثلا یکیش اینه اگه کسی ه ...
ببین برو تاپیک من خودم رو دوست دارم رو از اول بخون
فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹