2777
2789
عنوان

سوال خصوصی از بانوان

501 بازدید | 29 پست

سلام من درحال اقدام به بارداری هستم ودارای پریودهای منظم و خونریزی متوسط روبه کم دارم به همراه دردسینه قبل از قاعدگیاین ماه عکس رنگی انداخته بودم ویکی از لوله هام بسته بودوباعکس باز شداما این ماه دوهفته پریودم عقب افتادحالا پریودهستم باخونریزی خیلی زیاداز زمانی که پریودشدم دردسینه گرفتم وتقریبادرحال زیادشدن هست

میخواستم بدونم این اکیه؟

بعدازاتمام پریودم تخمک گذاری دارم یا الان همزمان با پریودممکنه تخمک گذاری هم داشته باشم؟(چون دوره هام ۲۷روزه هست )

درد سینه من همیشه قبل ازپریود بود وبا اغاز پریود تموم میشد اما این بار قبل از پریود نوک سینه ام درد شدید داشت ولی با آغاز پریود این ماه درد نوک سینه قطع،بجاش هرروز کل سینه درد گرفته میشه و بیشتر ،علتش چی می‌تونه باشه؟

بچه ها توو نت نوشته علائم بارداري هاله سينه تيره ميشه

يعني دقيقاااا كجاش؟

همش؟😕

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها توو نت نوشته علائم بارداري هاله سينه تيره ميشه يعني دقيقاااا كجاش؟ همش؟😕

هاله دیگه همون قهوه ایه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
بچه ها توو نت نوشته علائم بارداري هاله سينه تيره ميشه يعني دقيقاااا كجاش؟ همش؟😕

همون قسمتی که رنگش صورتی کم رنگه

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
همون قسمتی که رنگش صورتی کم رنگه

صورتی نداره که قهوه ای کمرنگه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
هاله دیگه همون قهوه ایه

نه منظورم اينه كُل اون هاله

يا فقط

نميتونم بازش كنم خيلي😅🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

روز 12،14،16  معمولا تخمک گذاری هس. یعنی از اولین روز پریودی 12 روز بگذره

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
هاله😕 قسمت قهوه ای🤐

عشقم منظور اصليم اينه

كُلش يا فقط يه بخش خاصي 

نه منظورم اينه كُل اون هاله يا فقط نميتونم بازش كنم خيلي😅🤦🏼‍♀️

ارررره کلا تو بارداری کل اون قهوه ایه و نوک تیره میشه هرچیم به سمت زایمان بری تیره تر میشه .قدرت خدا یه جا خوندم برا اینه که نوزاد که دیدش کمه خوب تشخیصش بده