2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسواس فکری ندارم .اما وسواس عملی بدجور صبح تا شب در حال گردگیری و جارو هستم اگه کسی راه برا فک میکنم باز کثیف شدخونه. بخدا خسته شدم کمرم درد میکنه مچ دست راستم درد میکنه حتی لامپای خونه رو همش پاک میکنم 

من وسواس فکری ندارم .اما وسواس عملی بدجور صبح تا شب در حال گردگیری و جارو هستم اگه کسی راه برا فک می ...

من همین مشکل تو رو هم دارم.

وای خدا.وحشتناکه

در حق هم دعای خیر کنیم
اره خیلی بد...ی کارای مسخره میکنم ک خودم شبش حسابی ب کارام میخندم

ببین میدونی خنده دارش کجاست؟

اینکه میدونی اون کار مسخره س،وسواسه،از عقل بدوره اما انجامش میدی

در حق هم دعای خیر کنیم
ببین میدونی خنده دارش کجاست؟ اینکه میدونی اون کار مسخره س،وسواسه،از عقل بدوره اما انجامش میدی

وااای هاااااا

ما قوم و خویش مادرمون همه دارن....میشینیم تعریف میکنیم فقط میخندیم...مال من تو کرونا شدیدترم شده 

وااای هاااااا ما قوم و خویش مادرمون همه دارن....میشینیم تعریف میکنیم فقط میخندیم...مال من تو کرونا ...

مال منم ارثیه.

بابا کجاش خنده داره. 

دیوانه کننده س

در حق هم دعای خیر کنیم
مال منم ارثیه. بابا کجاش خنده داره.  دیوانه کننده س

همه مشکلات رو سخت بگیری اذیتت میکن....واله

ما ک فقط میخندیم

من حتی ی قرص بود دکتر بهم داد ی مدت مصرف کردم بهتر بودم ولی بعد قطع مصرف باز شد همون

قرص کلا خوب نیس

واله بس تو خیابون ادا در اوردم مُردم....خیلی مسخرس 

فک‌نکنم تو این دوران کرونا یبارم پامو رو خط کشی ها گذاشت باشم😇😄

همه مشکلات رو سخت بگیری اذیتت میکن....واله ما ک فقط میخندیم من حتی ی قرص بود دکتر بهم داد ی مدت مص ...

اوووففف خیلی بده میدونم چی میگی.

قرض آره بابا.چرت و پرت .

راهش اینا نیست.

اما نمیدونم چیه راهش🙈

در حق هم دعای خیر کنیم