2777
2789
عنوان

به مشکل عجیب تو رو خدا خانوما ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 220 پست
الله اکبر 😂 قربون خدا برم همه برعکسن😂

قدر نعمتو بدون البته من ته ریش دوست دارم نه ریش داعشی ولی خب داشتنش بهتر از نداشتنشه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نت خر است امشب برا منم همینه 😂😂 حالا تا اینجا اومدی ب منم ی راهنمایی کن

من بیل زن بودم ننه در ک.... ون خودمو بیل میزدم 😂😂

حریف بچه خودم میشدم ریششو بزنه چون کارش یجوریه نباید ریش بلند بزارن ولی کو گوش شنوا😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
😂😂😂توهم همدرد منی که 😂

😂😂😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اتفاقا منو آورد بذاره خونه بابام الان اینجان دو سه روزی خواهرم بود میگه این چرا اینجوره چ وضیه سیبیل ...

😂😂😂 یه مدت اصرار کن برنه تا عادت کنه یه پسر عمو دارم هر روز صبح اول ماشین میکشه بعد میره دستشویی 😂😂😂 50  و خرده ای سالش هست تا حالا هیچ کس ریش و سبیلش ندیده 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
مرسی مامان بزرگ‌مهربون😘😘

😘😘🌹❤

😂😂😂بد اونوخ دو ماه بد بجای شوهر ریش سبیل دارم 

امتحان کن کاری که گفتم رو 

بهت قول میدم یه هفته بعدش بزنه از ته

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
عادت نمیکنه تا نخواد نمیشه  

خب اینکه بد هست شوهر  من همیشه اینجور نیست بعضی مداقع ريشش میاد و با اعتراض منم میزنه 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
خب اینکه بد هست شوهر  من همیشه اینجور نیست بعضی مداقع ريشش میاد و با اعتراض منم میزنه

اینم میزنه اما نه همیشه و اونم بد غرغر من الانم ک یمدت کلا سیبیل نمیزنه فقط ريشش بد الان چن وختیه ریششم نزده