2777
2789
عنوان

به مشکل عجیب تو رو خدا خانوما ی لحظه

3791 بازدید | 220 پست

من همسرم علاقه زیادی ب ریش سبیل داره بر عکس من ک عاشق اینم مرد شیش تیغ کنه 😁در واقع دوس دارم همیشه صورتش تمیز باش یا ریش در حدی باش ک چجور بگم ته ریش و اینا ولی اون اصلا ب این خواسته من  اهمیت نمیده موهای صورتش بلند میشه و سیبیل هم میذاره 10 سال حداقل بزرگ تر نشون میده حالا این بدرک ریش سبیل هم نگه میداره خیلی بلند میکنه و بزور من میزنه شاید بنظرتون خنده دار بیاد ولی گاهی ازش سرد میشم یا مردایی میبینم همیشه مرتبن مثل بابام پدر شوهرم برادر شوهرم و خیلیا خیلی غصه میخورم ناراحت میشم الان خونه بابامم مهمون اومدم دو روزی میگم تا میام اصلاح کن میگه نه بحثمون شد گوشیو قطع کردم. 

از لحاظ لباس و اینا مرتبه البته ریش سیبیل ب عقیده خیلیا بهش میاد اما ن در حدی که این بلند میکنه انگار مثلا عذاداره موندم بخدا چیکا کنم چجوری باهاش حرف بزنم مطمعنم زنگ میزنه یا فردا میرم خونه باهاش حرف بزنم بخدا تبدیل شده برام ب یه موعضل 😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ریش بلند داره 

قشنگه که 

مده 😁

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

خخخ رو شوهر من که تاثیر نداشته بی خیال شدم البته اون سبیل میزاره فقط در حد سبیل مدل قاجاری و بلند میگه مرد کورد باید سبیل داشته باشه تازه اون اوایل ازدواج بهش کفتم بزن گفت عه نمیتونستم بدت میاد پس بلندترش می‌کنم 😌🤐😂😑

منم دوس ندارم ریش سبیل بذاره حالا ببینی با یه وضی نگه میداره نگی 1 ماه کوتا نمیکنه

من دوس دارم خیلی!اون کوتاه کنه یه جنگی داریم باهم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
شوهرم ریش وسیبیل بزنه یاکوتاه کنه قهرمیکنم اینقدبهش میادفداش شم!

وای دقیقا منم ریش هاشو بزنه قهرمیکنم بلند بهش خیلی میاد ......وقتایی هم که طفلک خواستع مرتب کنه تولداینا میزنه منم دعواش میکنم اصلا بهش نمیاد

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘