2777
2789
عنوان

به مشکل عجیب تو رو خدا خانوما ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 220 پست
وااای منم اینجوره شوهرم   وقتی ریش سبیل داره میگم حق نداری بوسم کنی یا ریشات میره تو دهنم😆😆

به اون بگی هم بخودش نمیگیره بزور بوس میکنه حالا نمیخوام رابطمون رو هم در گیر این جریان کنم 

چند نفرو اجیر کن بهش بگن چقد با ریش قشنگتری 😅😅😅

خودتم یبار که سه تیغ کرد با لحن مهربون وخانمانه وپر از عشوه بگو چقد بهت میاددددد😍🤗

شاید تاثیر گذاش😀😀

ولی اینو یادت باشه که اگه یکی دائم ازت عییب بگیره جوش میاری😐

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عجب کسی نگفت عکس بده 😂

همین بالای کامنتتو نگاه کن ببین گفتن

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
خخخ رو شوهر من که تاثیر نداشته بی خیال شدم البته اون سبیل میزاره فقط در حد سبیل مدل قاجاری و بلند می ...

ای بابا اینم میگه مردو سیبیلش 😂😂میگه میزنم حس میگن زنم😂😂خدایی صورتم تپل و سفید خیلی خوردنی میشه وقتی میزنه. 

بد اینکه حامله شدمم بهونه اومده دستش میگه پدر شدم باید سبیل داشته باشم 😐

بخدا صد بار با گلایه مهربونی بهش گفتم خواهش کردم و همشون یبار تاثیر داشت گاهی میگم علاقه داره دست خو ...

عزیزم‌سعی کن باهمین‌قیافش بپذیریش چرا اخه سعی کنیم بقیه رو تغییر بدیم حتی اگه اون‌شخص همسرادم‌ باشه، این‌حرف به ظاهرگنده وشعارگونه س ( نگاهتو‌تغییر بده)

منم مدت زیادی به شوهرم التماس میکردم لباس تریپ‌رسمی‌بپوشه یعنی زار میزدما ولی شوهرم تیپای امروزی میزنه ۳۸سالشه ولی سلیقش مثل نوجوونای امروزیه 😄

دیگه یه روز‌به خودم قول دادم بذارم به حال خودش باشه چون‌واقعا هردومون رو‌کفری کرده بودم،اها اینم بگم من‌هرطور بپوشم یا هرکار کنم‌ایراد نمیگیره ومنم گفتم چرا من بهش سخت بگیرم شوهر شمام اگه به پرو‌پاتون نمیپچه راحتش بذارین

شب ک خواب بود ریششو قیچی کن  

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
ای بابا اینم میگه مردو سیبیلش 😂😂میگه میزنم حس میگن زنم😂😂خدایی صورتم تپل و سفید خیلی خوردنی میشه ...

عاخخخخخیییی  

اذیتش نکن

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
بهش بگو یک مدت کوتاه کن و بعد دوباره بذار بلند بشه. بگو مثلا یک ماه. ولی سخت نگیر آخه مرد با ریش که ...

این لعنتی بدون ریش جذابیت بیشتری داره تازه من میگم ته ریش داشته باش ولی اون هر چقد بهش غر نزنم دست نمیزنه ب ریشاش 😔😔هر چقدم بلند تر میشه بیشتر دوس داره انگار