الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیشه عزیزم فاصله بین امتحانای ترم تا شروع ترم جدید 3 هفته س هرچقدم ترم بالاتر باشه میشه یک هفته&nbs ...
واقعا چهار ترم اول فاصله دو ماه میشه داداششم میتونهتو اون بره تهران و از این کارهای سخت که درآمدشان زیاده انجام بده واقعا اگه دوس داره باید براش تلاش کنه البته مسلما باید بیشتر هزینه رو پدرشون بده
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
وا عزیزم شما کجا درس میخونی ترمی ۵ تومن پول خوابگاه میدی به نظرم اگه پدرشون وضعشون متوس ...
من زنجان درس میخونم به پردیسا خابگاه دولتی تعلق نمیگیری من سال 94 ک دو ترم اول گفتن خابگاه غیر دولتی بگیرین ماهی 400 پول خالگاه میدادم الان شدی ماهی 1 میلیون ک میشه ترمی 4 تا 5 تومن
اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
هیچکس همچین حرفی تاحالا نزده کافیه بیای توی دانشکده پزشکی ببینی چند نفر از وضعیت خودشون ناراضین بخا ...
والا من خودم الان بگن چه آرزویی داری میگم برگردم اول دبیرستان بیشنیم حسابی درس بخونم ۴ سال.تا دارو قبول شم.الان شدم یک زن خانه دار فقط دغدغه ی پخت کیک و دسر و تعویض پوشک دارم..الان ۲۹ سالمه بد بود تو داروخونه بودم پرستیژ داشتم درآمد بالا داشتم.😞
نمیشه عزیزم فاصله بین امتحانای ترم تا شروع ترم جدید 3 هفته س هرچقدم ترم بالاتر باشه میشه یک هفته&nbs ...
عزیزم من ورودی ۹۶ ام خودم خوابگاهی نیستم ولی دوستام می گفتن خوابگاه ۶۰۰ تومن میدن
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم