2777
2789
عنوان

داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9491 بازدید | 222 پست
مرسی عزیزم من معتقدم برای درس نباید پول خرج کرد درس میخونی پول دربیاری نه براش مفت مفت خرج کنی کسی ک ...

شمامگه ازاد نمیخونی؟

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
خیلی از جا ها و رشته ها اینجوری نیست در نهایت هم مهر پردیس میخوره تو مدرک و استخدام نمیشی هیچ جا&nb ...

چرا حرف بیخود میزنی 😐😐😐😐😐😐 روزانه و پردیس توی یه کلاسن حتی توی خوابگه یه اتاق هم هستن

توی مدرکشون هم اصلا عنوان نمیشه فقط دانشگاهشون عنوان میشه

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اشتباه میکنی هزینه یک سال بیست میلیونه نه یه ترم پسر خودم دارو پردیس میخونه

نه ترمی شوزده تومنه فعلا ولی وقتی دانشگاه باز شد با خرجه خابگاهش میشه بیست 

۱۸۰۰

به نظرمن ارزشش روداره بفرستیدش حتی هرچقدرخرجش کنید

یکی ازاقوام مایه کشوردرپیت دندان پزشکی (ارتودنسی )خوندبازحمت باباش

حالاکل شهرروخریده

تازه15سال پیش که برگشت ایران

وزارت بهداشت پزشکیش روتاییدنمیکرد

دوباره ازمون 5سال تحصیل دریکی ازدانشگاههای مشهدو12میلیون هم دادبه دولت

تااجازه مطب زدن دادن

حالاداداش شماکه دیگه این هفت خوان رونمیخوادطی کنه

الان مادرپسره میگه کاش بقیه بچه هام روهم فرستاده بودم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
پس پدرت مجبوره هزینه کنه ولی بگم فقط هزینه شهریه رو درنظر نگیرید خابگاه خیلی گرون شدن دانشگاه من 5 ت ...

وا عزیزم شما کجا درس میخونی ترمی ۵ تومن پول خوابگاه میدی 

به نظرم اگه پدرشون وضعشون متوسط هست بفرسته 

به نظرم داداشش شهر نزدیک رو انتخاب کن و سعی کنه خرجاش رو کنترل کنه 

کتاب و این چیزها هم پول نمیخواد پی دی اف همشون هست و نیازی به خریدشان نیست میتونه پرینت بگیره پول خوابگاه هم فک کنم از ۱ تومن بیشتر نشه و بعضی دانشگاهها تا ۲ تومن و شایدم بیشتر بعضی ترما وام میدن

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
هیچکس همچین حرفی تاحالا نزده کافیه بیای توی دانشکده پزشکی ببینی چند نفر از وضعیت خودشون ناراضین بخا ...

اره این درسته واقعا قرص و اینا هم میخورن حتی معتاد هم دیدم من

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
اتفاقا دقیقا ترمی اینقدره پردیس  ازاد هم از سالی 20 تومن الان بیشتره

عزیزم من خودم خواهرم داره میخ نه توی دانشگاه تیپ یک😐خودمون میدونیم چقد هزینشه😐

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

من کل همکلاسی پردییسی دارم  پردیس برا کسایی ک باباشون کارخونه داره باباشون میلیادره یکی از دوستای من پدرش کارخونه تولید دارو داره یکیش برج سازه چن تاشونم پزشک خفن هستن انقد پولدار هستن ک شهریه 20 تومن براشون چیزی نیس ولی کسی ک متوسطه خونه بفروشه زمین بفروشه اشتباهه 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
بنظرم نمی ارزه خود من هیچوقت راضی نمیشدم پدرم خونه بفروشه من درس بخونم واقعن نمی ارزه تازه اول داشتا ...

چرا میارزه بعدم خونه که ما توش زندگی نمیکنیم داده بودیم اجاره من نگرانه خودمم سرم بی کلاه میمونه