2777
2789
عنوان

داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9491 بازدید | 222 پست
عزیزم من خودم خواهرم داره میخ نه توی دانشگاه تیپ یک😐خودمون میدونیم چقد هزینشه😐

منم اطلاع کامل دارم عزیزم.الان ازاد بالای ده تومن در میاد ترمی !واسه ورودیای جدید .شاید خواهرتون ورودی سالهای قبل هستن!شما باید شهریه  ورودی جدید رو در نظر بگیرید 

هم کار کنه هم درس بخونه چون دارو سازی از ترم دو میتونی کار کنی این دو ترمم یه کاری پیدا کنه که فقط جرجش در بیاد

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میارزه بعدم خونه که ما توش زندگی نمیکنیم داده بودیم اجاره من نگرانه خودمم سرم بی کلاه میمونه

ببین می ارزه درسته ولی به این فکر کنید که اموان داره پنج شش ترم رفت دیگه از پس شهریه برنیاد خونه را الان بفروشید ارزش پول پایین میاد حداقل رهن بدید برا دوترم اول.پدرتون الان از خرج همتون باید بزنه که پسرش دکتر بشه چندسال دیکه که درسش تموم شد زن گرفت ممکنه یه پاپاسی هم زحمات پدرت را نتونه یا نخواد جبران کنه میره دنبال زن وزندگیش.

یا رب العالمین
احسنت به پدرت اون چهارتا پیرهن بیشتر از بقیه پاره کرده اولا الان ۲۰ تومن خیلیه دو سال دیگه انگار ...

😊😊😊کلن باباها یه فرشته ان هربابایه دیگه هم بود همینو میگفت 

اتفاقا بابامم میگه من چهار تا پیرهن از تو بیشتر پاره کردم ارزششو داره

والا من خودم الان بگن چه آرزویی داری میگم برگردم اول دبیرستان بیشنیم حسابی درس بخونم ۴ سال.تا دارو ق ...

متاسفانه مشکل پدر و مادرای ایرانی همینه

خودشون وقتی به دلخواهشون نمیرسن بچشون رو مامور ارزوهای دست نیافتنی خودشون میکنن اصن یه درصدم فکر نمیکنن شاید اون بچه بیچاره ارزویی داشته باشه 

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
خودمم نمیدونم داداشمم میگفت باز میخونم ولی بابام گفت نه برو من جورش میکنم  تو شهرمون فقط داداش ...

وای خدا هیچ پدری رو شرمنده بچش نکنه😔ان شاالله که جور شه

تمام جانو تنم را بکش در آغوشت،مرا که طاقت یک پیرهن جدایی نیست🥰میشه برا حاجتم صلوات بفرستین😘

پرستاریی دولتی نیاورد؟؟

اگر اورد که همونو بره..بخدا تا اونجایی که من میدونم پزشکی خوندن خیلی خیلی سخته و هزینه بر و زمان بر

عوضش پرستاری ۴ سال میخونه میاد سرکار با حقوق خوب...اضافه کارم وایسه بیشتر میگیره

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

دانشگاهاشون که فرق نمیکنه همون دانشگاه دولتی فقط شهریشو باید بده کلن شهر یزد که قبول شده یه دانشگاه ...

من پرستاری خوندم همه جور ادمای هم که پردیس و ازاد و اینا خونده دورم هست پردیس و ازاد نه تو دارو و پزشکی تو هیچ رشته ای ارزش خوندن نداره یه سال دیگه بخونه دولتی قبول شه 

حرف منم ایه قران نیس من دارم نظرم رو مینویسم 

عزیزم من ورودی ۹۶ ام خودم خوابگاهی نیستم ولی دوستام می گفتن خوابگاه ۶۰۰ تومن میدن

تا اونحایی ک من اطلاع دارم لااقل دانشگاه من و دلنشگاه خواهرم همینه 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄