2777
2789
عنوان

داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9491 بازدید | 222 پست
اتفاقا شما نمیدونی  برو از اموزش دانشگاهتون بپرس  یه مهر گنده ابی میزنه رو مدرکت نوشته پ ...

وا کی گفته

یکی از اقوام دور ما دندون پردیس خونده مدرکشو من دیدم چنین چیزی نبوده با روزانه ها کاملا یکی بود

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
خودمم نمیدونم داداشمم میگفت باز میخونم ولی بابام گفت نه برو من جورش میکنم  تو شهرمون فقط داداش ...

سلام باباتون الان خرجشو میده فردا روزی که بخواد جبران کنه زنش میاد اینجا تاپیک میزنه داریم خرج پدرشوهرمو میدیم 

چی از جونمون میخوان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از جا ها و رشته ها اینجوری نیست در نهایت هم مهر پردیس میخوره تو مدرک و استخدام نمیشی هیچ جا&nb ...

نه مهرشو نمیزنن کلننن فرقی با دولتی نداره تو یه دانشگاهن تو یه کلاسن سطح علمیه تدریساشون با بقیه یکیه فقط باید شهریشو خودشون بدن

هم کار کنه هم درس بخونه چون دارو سازی از ترم دو میتونی کار کنی این دو ترمم یه کاری پیدا کنه که فقط ج ...

اره دارو راحت میتونه کار پیدا کنه به اندازه پزشکی سخت نیست

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
متاسفانه مشکل پدر و مادرای ایرانی همینه خودشون وقتی به دلخواهشون نمیرسن بچشون رو مامور ارزوهای دست ...

حالا من چاقو زیر گلوش نمیزارم که باید داروساز شی😅😅گفتم همه چیو فراهم میکنم خوبو بدو میگم..دیگه خود دانه😅

همه خوابگاه ها که 4 میلیون نیستن خوابگاه ما 500 تومن بود

مثلن اصفهان ترمی دونیم هسش فک کنم ولی مشکل خابگاه تیس هزینه پردیس هرترم بیشتر از ترم قبله مخصوصن ترمای اخر

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
سلام باباتون الان خرجشو میده فردا روزی که بخواد جبران کنه زنش میاد اینجا تاپیک میزنه داریم خرج پدرشو ...

اوووو تا کجاشو رفتی بعدم یه پدر هیچوقت انتظاری از بچش نداره بابامم انقد داره که منتظر داداشم نشه 

نمیزنن قانونش برداشتن مث شبانه ها که دیگه تو مدرکشون قید نمیشه شبانه

همین الان از اتاق فرمان اشاره کردن پردیس بهترین هست بالاترین مدرک رو داره از الان استخدامن خونه ماشین زن بچه همه چی بهشون میدم 

من غلط کردم 

همه دسته جمعی برین پولا رو بدین دانشگاه درس بخونین افرین 

من تسلیم

اخه اونایی که پزشکی میخونن کل وقتشون پره نمیتونن به این کارا برسن

نه بابا این همه دانشجوی پزشکی که تواینستا مشاوره میدن و تدریس میکنن مخصوصا دوسال اول که درسا سبک تره 

😊😊😊کلن باباها یه فرشته ان هربابایه دیگه هم بود همینو میگفت  اتفاقا بابامم میگه من چهار تا پ ...

عزیزم مادر و پدرا همشون بی نهایت دلسوزن و نمیخوان تو هیچ زمینه ای برا بچه هاشون کم بذارن..

اما شما که خارج از گودی یا برادرتو متقاعد کن که بره یه رشته پایین تر مثل فیزیوتراپی دانشگاه دولتی یا بره شهر یخورده دورتر یا اینکه بذاره واسه سال بعد...

باور کن انقدر هزینه ش میره بالا که دیگه از پسش برنمیاید؛ اونوقت هم برای داداشت هم بابات یه شکست و ناامیدی خیلی بزرگه

من پرستاری خوندم همه جور ادمای هم که پردیس و ازاد و اینا خونده دورم هست پردیس و ازاد نه تو دارو و پز ...

منم همینو میگم دقیقن هنینطوره نمی ارزه 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄