عزیزم من خودم خواهرم داره میخ نه توی دانشگاه تیپ یک😐خودمون میدونیم چقد هزینشه😐
منم اطلاع کامل دارم عزیزم.الان ازاد بالای ده تومن در میاد ترمی !واسه ورودیای جدید .شاید خواهرتون ورودی سالهای قبل هستن!شما باید شهریه ورودی جدید رو در نظر بگیرید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا میارزه بعدم خونه که ما توش زندگی نمیکنیم داده بودیم اجاره من نگرانه خودمم سرم بی کلاه میمونه
ببین می ارزه درسته ولی به این فکر کنید که اموان داره پنج شش ترم رفت دیگه از پس شهریه برنیاد خونه را الان بفروشید ارزش پول پایین میاد حداقل رهن بدید برا دوترم اول.پدرتون الان از خرج همتون باید بزنه که پسرش دکتر بشه چندسال دیکه که درسش تموم شد زن گرفت ممکنه یه پاپاسی هم زحمات پدرت را نتونه یا نخواد جبران کنه میره دنبال زن وزندگیش.
دانشگاهاشون که فرق نمیکنه همون دانشگاه دولتی فقط شهریشو باید بده کلن شهر یزد که قبول شده یه دانشگاه ...
من پرستاری خوندم همه جور ادمای هم که پردیس و ازاد و اینا خونده دورم هست پردیس و ازاد نه تو دارو و پزشکی تو هیچ رشته ای ارزش خوندن نداره یه سال دیگه بخونه دولتی قبول شه