2777
2789
عنوان

داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9491 بازدید | 222 پست
خوب اینطور که گفتن یزد کلا یه دانشگاه پزشکی بیشتر نداره مشاورش میگفت با بقیه تو یه کلاسین ولی فقط با ...

یزد؟؟؟ 

هرچقدرم بشه ترمی 20 تومن که نمیشه..نهایتش بره خوابگاه خودگردان و پول غذاشو هم بده..مهم اون شهریه هست که دیگه نمیگیرن؛البته اگه روزانه باشه

عه چ خوب بوده بسلامتی

مرسی عزیزم من معتقدم برای درس نباید پول خرج کرد درس میخونی پول دربیاری نه براش مفت مفت خرج کنی کسی که تواتایی داشته باشه روزانه قبول شه پردیس پول مفت خرج کردنه بره رشته پایین تر بخونه بهتره 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کی گفته ترمی ۲۰ میلیونه😐😐😐😐😐😐😐چرا درست تحقیق نمیکنین؟؟کمتره ،سالی اینقد میشه  بری ...

اتفاقا دقیقا ترمی اینقدره پردیس 

ازاد هم از سالی 20 تومن الان بیشتره

اره بابا ارزششو داره بابام گف جورش میکنم

احسنت به پدرت

اون چهارتا پیرهن بیشتر از بقیه پاره کرده

اولا الان ۲۰ تومن خیلیه

دو سال دیگه انگار ۵ تومنه

ثانیا الان یه پراید بالای ۱۲۰ تومنه این یعنی ۶ ترم

طلا گرمی ۱۲۰۰ هست

مطمئنم مادرت برای روز مبادا مثل همه ی زنای ایرانی مقداری طلا ذخیره کرده

ارزش رشته اش تو ایران خیلییییییییی فراتر از این تصورات لحظه ای هستی توجه به اینکه میگی وضعتون بدک نیست حتما با برادرت صحبت کن بره دنبال درسش

پزشکی فقط طرح مناطق مرحومش الان بالای ۲۰۰ تومن پول میدن بهت

همین خودش هزینه نصف تحصیلش و دراورده و برگردونده به بابات

میدونی چه حجم بالایی از افراد با ملی کلاس و درس و هزینه آرزو دارن جای برادرت باشن؟؟؟؟؟؟؟

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
عزیزم کی گفته ترمی ۲۰ میلیونه😐😐😐😐😐😐😐چرا درست تحقیق نمیکنین؟؟کمتره ،سالی اینقد میشه  بری ...

🤣🤣پرسیده دیگه خوده سایته دانشگاه داده شونزده تومن خرج دانشگاهشه البته چون رشتش جز پزشکیاس یکم بالا تره حدود سه تومنم خرج خابگاهش میشه

عزیزم درسته ولی منظورم کاری نبود که مثلا ثابت باشه مثلا تابستونا تو دوران علوم پایه و این خانم هم می ...

نمیشه عزیزم فاصله بین امتحانای ترم تا شروع ترم جدید 3 هفته س هرچقدم ترم بالاتر باشه میشه یک هفته 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
حالا ما راهو چاهو نشونش میدیم آینده ی شغلهارو بهش میگیم.در نهایت خودش انتخاب کنه.

درستش اینه من یادمهدختر همسایه ما متنفر بود از ریاضی به زور گفتن مهندس رفت و دانشگاه خوبی ام خوند مهندسم شد ولی اخرش  رفت روانشناسی که علاقه داشت تو سن بالا البته خب چه کاریه 

عزیزم بزارم یه بی کارو بی عار بشه..پس فردا که ۳۰ سالش شد بگه مادر من چرا راهو چاه نشونم ندادی

هیچکس همچین حرفی تاحالا نزده

کافیه بیای توی دانشکده پزشکی ببینی چند نفر از وضعیت خودشون ناراضین بخاطر اینکه خانواده زورشون کرده

جالبه بدونی اینا بعد از فارغ التحصیلی همه کاری میکنن بجز طبابت چون به این کار هیچ علاقه ای ندارن

میدونستی بیشترین آمار خودکشی و افسردگی بین بچه های پزشکی دندون داروست؟

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
اره دیگه همین الانم رفته بیرون برا فروش اون یکی خونمون این چن سال اجاره میدادیم

بنظرم نمی ارزه خود من هیچوقت راضی نمیشدم پدرم خونه بفروشه من درس بخونم واقعن نمی ارزه تازه اول داشتانه با این وضعیت ممکنه تا 4 سال دیگه ترمی 30 تومنم بشه