2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی خوبه یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 163 پست
همش چرته درد تحمل میکنی اخرش که دیگه دردات زیاده بچه میخواد بیاد میزنن وگرنه همون درد رو تحمل میکنی

نخیر اصلا چرت نیست

من خودم اپیدورال بودم.

عالی بود

دهانه رحم ۴ سانت بشه میزنن.

من خودم وقتی برام اپیدورال زد خوابم برد حدودا ۳ ساعت.

بهم گفت بگیر راحت بخاب.ما حواسمون به همه چی هست

هیچ دردی حس نکردم.حتی اخراش ک بدنیا اومد اصلا درد نمیفهمیدم اونا خودشون از نوار انقباض میفهمیدن میگفتن زور بزن

شروع رژیم ۱۸ تیر ۴۰۲👈۷۷/۱۰۰👈؟؟؟؟👈 هدف ۶۵
عزیزم طبیعی خیلی سخته من دیدم ک به طرف فوش میدادن میگفتن خفه شو داد نزن خیلی ترسیدم شاید جای دیگه خو ...

خب اون طرفی ک دیدی رفته جای ارزون و معمولی. اونجا سزارینم بد میشه قطعا

من همراه ابجیم سر زایمانش. ماما کنارش ماساژش میداد

توو جکوزی میبردش. زیرشو عوض میکرد.  ورزش‌ش میداد.. هرچقد پول بدی همونقدر آش میخوری. 

خب جای خوب نری همینه دیگه. 

ابجیم 2 بخیه خورد. فرداشم راحت راه افتاد و ب کاراش رسید. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولي دوست من هلند بدون دردسر سزارين زايمان كرد

دختر خاله من کلی التماس کرده بود برای سزارین دکترش گفته بود اصلا حرف سزارین رو نزن ۵ ماه ورزش و بعدش بدنت کاملا اماده زایمان طبیعی هستش 

این زایمان طبیعی بدون دردا چیه؟🤔کسی میدونه همینا که میگن بی حسی میزنن تو کمر ولی بچه طبیعی میاد😑

عااالیه عااالی

من اپیدورال بودم.خیلی راضیم .

اصلا نفهمیدم کی زایمان کردم

شروع رژیم ۱۸ تیر ۴۰۲👈۷۷/۱۰۰👈؟؟؟؟👈 هدف ۶۵
حالا این خوبه یا ن؟ من خیلی از زایمان میترسم

پاهاش پایین بمونه سزارین میکنن

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته