2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه یه روزی...

400 بازدید | 40 پست

طبق عادت که ظهر اخبار آمار کرونارو میبینیم

تا تی وی رو روشن کردیم بگن از دیروز تا الان مبتلا نداشتیم...فوتی نداشتیم....چند نفری که بیمارستانن حالشون رو به بهبودیه تا چند روز دیگه به امید خدا مرخص میشن....

خدایا یعنی میشه...😢

میشه یه روز حتی ۱خانواده داغ عزیز نبینه😭

یا امام زمان واسطه شو بین ما و خدا شاید فرجی شد😭

وای بدنم درد میکنه هی خوب میشه هی درد میکنه از چیه😐

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشا...😔🙏

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
ببخشید بااین ملت نفهم ما که عروسی و مهمونی وپاساژ گردی و ... رو ول نمیکنن خیر جانم 

به نظرم پیچیده تر از این حرفاست

چین رو ببینید کلا دو ماه قرنطینه بودن 

الان همه جا میرن همه کارم میکنن

خیلیاشونم ماسک ندارن

یا عراق و ...

تا وقتی به هرکسی میگی رعایت کن میگن تا خدا نخواد هیچی نمیشه همه چی دست خداست ما امام ها رو داریم کرونا از بین نخواهد رفت همین الان چندین نفر از عزیزان خوده من که همین اعتقاد رو داشتن دارن با دردهای وحشتناک کرونا دست و پنجه نرم میکنن اینو گفتم بدونین با شما هستم حتی شما دوست عزیز 

به نظرم پیچیده تر از این حرفاست چین رو ببینید کلا دو ماه قرنطینه بودن  الان همه جا میرن همه ک ...

کی گفته عراق دست و پنجه نرم نمیکنن ما توی شهر مرزی با عراقیم و البته به شدت معتقدن که ایرانی ها موجودات کثیفی هستن که نباید باهامون ارتباط داشته باشن خدایا شکرت که دنیا وارونه شده