2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه یه روزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 40 پست
کی گفته عراق دست و پنجه نرم نمیکنن ما توی شهر مرزی با عراقیم و البته به شدت معتقدن که ایرانی ها موجو ...

امارشونو با ایران مقایسه کن 

و ببین ما بیشتر پروتکل ها رو رعایت میکنیم یا اونا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا اونا این شکی درش نیست واسه همینه میگم دنیا وارونه شده عزیز جان ولی لجم میگیره واقعا

اربعین خود تلوزیون زنده داشت کربلا رو نشون میداد چه جمعیتی تو هم بودن اونم بدون ماسک!

تو اون همه جمعیت انگشت شمار ماسک زده بودن

این فقط یک نمونشه

به نظرم پیچیده تر از این حرفاست چین رو ببینید کلا دو ماه قرنطینه بودن  الان همه جا میرن همه ک ...

عزیزم چینی ها خودشون واکسن داشتن و واکسینه شدن فعلا رو نمیکنن..چین دست کم نگیر.بیشعورا بخاطر ی واکسن اول ویروسش پهش کردن

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها
عزیزم چینی ها خودشون واکسن داشتن و واکسینه شدن فعلا رو نمیکنن..چین دست کم نگیر.بیشعورا بخاطر ی واکسن ...

یعنی چی بخاطر واکسن ویروس پخش کردن؟

واکسنش تایید شده ست؟

چرا ایران نمیخره ازش؟

از ما حرکت از خداوند برکت ، میشه این جمله رو توی این روزها خیلی به کار برد.دعا و توسل و توکل خالی فایده ای نداره وقتی که مسافرت ها هست ، عدم رعایت ماسک و پروتکل های بهداشتی هست ، مهمونی و عروسی و عقد و نامزدی ها هست ، بازار رفتن ها هست ، دوره قرنطینه رو با داشتن علائم رعایت نکردن ها هست ... بعد میگیم خداااا یا امام زمان یا حضرت زهرا ، این دنیا یه ساز و کاری داره دیگه .وقتی من نوعی عقدم به راهه بازار و خریدم به راهه میگم دلم پوسید سفرم به راهه پروتکل ها رو هم درست حسابی رعایت نمیکنم بعد انتظار چی دارم؟ وقتی ایستادم وسط اتوبان خدا رو صدا بزنم که ماشینی به من نزنه؟ 

تا زمانی که خودمون حواسمون نیست نه ، متأسفانه آمار پایین نمیاد.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟