با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
سلام مشهدی ام ولی سراغ ندارم.... میشه تاپیکمو بریزم تو تاپیکت؟ 😁😅 الان میخواستم تاپیک بزنم دورهمی مشهدی ها.... بیاین از پارک ریحانه و منطقه بانوان ملت حرف بزنیم برای من پر خاطرس ولی دیگه پامو نمیزارم
هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
سلام مشهدی ام ولی سراغ ندارم.... میشه تاپیکمو بریزم تو تاپیکت؟ 😁😅 الان میخواستم تاپیک بزنم دورهمی ...
چرا؟؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
هم پر خاطره با دوستیه که از زندگیم حذفش کردم.... هم اینکه تمام روزای نوجوونی مو کله صبح تو پاییز میرفتم تو منطقه بانوان ملت اسکیت میزدم.... ولی الان بیشتر ب خاطر اینکه شده منبع فساد نمیرم یه 3 سالی هس فک کنم نرفتم.... ینی تا از در پارک برسی ب منطقه بانوان انقد صحنه های ناجور و دختر و پسر خراب میبینی که حالت ب هم میخوره
هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
هم پر خاطره با دوستیه که از زندگیم حذفش کردم.... هم اینکه تمام روزای نوجوونی مو کله صبح تو پاییز میر ...
من نرفتم نمیدونم. من کلا از پارک خوشم نمیاد مخصوصا پارک ملت. چندبار با همسرم رفتیم نفسمون گرفت انقدر که بوی سیگار تو همون رینگ پیاده روی پیچیده بود. خفه شدیم بخدا
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من نرفتم نمیدونم. من کلا از پارک خوشم نمیاد مخصوصا پارک ملت. چندبار با همسرم رفتیم نفسمون گرفت انقدر ...
همون دیگه میگم مرکز فساد شده انگار.... منم بعد اون مدت با شوهرم برای یه کاری ک وسط پارک بود برا سالن تعاتر رفتیم تا رسیدیم اونجا دیوونه شدیم هم. ن مسیرو همش فساد