2777
2789
عنوان

ملت قاطی کردن بلانسبت...

352 بازدید | 21 پست

ی نفر تو واتساپ بهم پیام داده من ۱۰۰ ت اشتباهی به کارت شما زدم برای من بزنید به حسابم....

عکسم داد ولی من پاک کردم ،ندیدم اصلا ....ترسیدم گفتم نکنه مومو باشه،گوشیم هک شه .

آخه اولا اس میاد از بانک 

دوما شماره منو از کجا داشته ۱۲ شب ...اول زنگ زدجواب  ندادم ...

سوما خب به بانک بگه برمیگردونن براش دیگه .

گرخیدم باور کنید 

نه بابا

یه تیری زده تو تاریکی که شاید براش واریز کنی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات واریز شد مگه

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
نه بابا یه تیری زده تو تاریکی که شاید براش واریز کنی

دقیقا ...همسرم گفته بده من بهش زنگ بزنم بگم بیا فلان آدرس پولتو بگیر 

ببینم حرات میکنه بیاد ...

گفتم ولش کن 

خب موجودی بگیر اگه راست میگه براش بریز باید بانک از حلقومت بکشه بیرون مال مردمو  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

دست پیش بگیر بگو هفته پیش حساب من شما هک کردین شمارت میدم فتا پدرت دربیاره😂

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
دقیقا ...همسرم گفته بده من بهش زنگ بزنم بگم بیا فلان آدرس پولتو بگیر  ببینم حرات میکنه بیاد .. ...

نه اصلا اونم نمیخواد بگی

بعضیا اس ام اسو اینا ندارن امار حسابشونم ندارن ممکنه ندونسته براش برن واریز کنن

شنیده بودم اینجوری هم کلاه برداری میکنن

شد شد نشدم چیزیو از دست ندادن

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!