2777
2789
عنوان

نظرسنجی🧐 به نظرتون باردارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 201 پست
تا اسی بیاد...  من یه توصیه بکنم. من خیلی انتظار کشیدم اما دقیقا وقتی نتیجه دیدم که اولا کاملا ...

عین من من اینماه فقط دعا میکردم ولی ناامید بودم همش میگفتم دیگه نمیشه ولی ته دلم یکی میگفت دعاهاتو بخون التماساتو بکن خدا امام حسین هست جوابتو میده مامانم میگفت من امیددارم اینماه عصبانی میشدم میگفتم نمیشه نمیشه ولی شد 😭

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی سعی میکنم بهش فکر نکنم و بیخیال باشم اصلا نمیتونم

میدونم. تازه من سقط مکرر هم بودم. اما یه ماه تا فکرم میرفت سمت بچه قرارگذاشته بودم همونجا بگم یاصاحب الزمان و به امام زمان فکرکنم. شد واقعا 

1403/5/22مردم
ایشالله که بارداری من که دیگه رد دادم واقعا.منتظرا شماهم مثل من گریه میکنین زیاد؟بچه یا زن حامله بب ...

غیر اون مورد زن حامله

بقیشو دارم زن حامله ک میبینم خداروشکر میکنم واسش ک به مراد دلش رسیده

ممنونم خدا جون...
منم سید ولی میگن دعای دیگران در حق آدم زود مستجاب میشه تروخدا برای منم دعا کن

ان شاءالله از خدا بخواهيد حاجات تون براورده بخير شه .ان شاءالله اجابت شه دعاهاى ناب تون

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
عین من من اینماه فقط دعا میکردم ولی ناامید بودم همش میگفتم دیگه نمیشه ولی ته دلم یکی میگفت دعاهاتو ب ...

خوشبحالت که بهت نظر کرده

برا منم دعا کن بخدا داغونم دیگه نمیکشم چرا خدا صدای منو نمیشنوه😔