2777
2789
عنوان

نظرسنجی🧐 به نظرتون باردارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 201 پست
انشالله ک مثبته لحظه ی ک فهمیدی مثبته تورابه خداواسم دعاکن منم مامان شم دلم خیلی گرفته س

عزيزم ان شاءالله شما هم نى نى دار مى شين .من سيدم چند سال پيش دخترمو درحالى كه شير مى دادم توى ارايشگاه بودم كه اون خانومى كه اونجا كار مى كرد بهم گفت وقتى دخترتو شير ميدى براى منم دعا كن .اشك تو چشاش جمع شده بوده .منم بعد از اون هربار به دخترم شير مى دادم و يادم مى اومد براش دعا مى كردم .دفعه ى بعد كه رفتم بعد دوسه ماه همون ارايشگاه .سراغ همون خانومو گرفتم .گفتن ديگه نمياد باردار شده .انقدر خوشحال شدم .حالا ان شاءالله به حق جدم تك تك چشم انتظارها دامنشون سبز شه و اولاد سالم و صالح و صالحه خدا نصيب شون كنه .همچنان به چشم انتظارهاى اين سايت

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر جان بارداری انشالا 

منم همه علائم تو رو داشتم .

من تنبلی تخمدان داشتم 

بعد از نه ماه درمان 

اقدام کردم ماه اول نگرفت 

ماه دوم باردار شدم .

منم تکرر ادرار پیدا کردم 

با دل و کمرم حالت اینکه پریود میخام بشم بود و نوک س.ی.ن.ه .هام خیلی حساس 

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !

بزارادرارت غلیظ باشه

اینطوری باردارهم باشی ممکنه نشون نده

من روز موعدم بعداز چندساعت دستشویی نرفتن گذاشتم

بعد ۲۰دقیقه یه هاله ی خیلی خیلی کمرنگ افتاد

تا یه هفته هم همینطور کمرنگ بود

ان شاءالله که بارداری

ولی عجله نکن تو بی بی

من حدود۲۰تا بی بی زدم تو چندروز هلاک کردم خودمو  

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

ایشالله که بارداری

من که دیگه رد دادم واقعا.منتظرا شماهم مثل من گریه میکنین زیاد؟بچه یا زن حامله ببینین حالتون بد میشه؟شب و روز تو دلتون درحال دردو دل باخدایین که خدایا پس کی انتظار من تموم میشه دارم خفه میشم؟یافقط من افسردگی گرفتم؟😔😔

اسی من شب گذاشتم بیبی م مثبت شد .ولی غلظت ادرار موثره ...اگ آدم استرسی هستی ...نگهدار صبح بزن...تازه ممکنه منفی باشه و باردار باشی چون میگن بهترین زمان یه هفته بعد تاخیره

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
عزيزم ان شاءالله شما هم نى نى دار مى شين .من سيدم چند سال پيش دخترمو درحالى كه شير مى دادم توى ارايش ...

منم سید ولی میگن دعای دیگران در حق آدم زود مستجاب میشه تروخدا برای منم دعا کن