2777
2789
عنوان

نظرسنجی🧐 به نظرتون باردارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 201 پست
نه شادمانی نیست به خانم خیلی تازه کاره مرسی از اینکه مراحلو گفتی بهم خیلی ذهنم درگیرش بود 😋 جواب ...

عزیزم مبارکه الهی به سلامتی خوش خبر باشی همیشه

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
نه شادمانی نیست به خانم خیلی تازه کاره مرسی از اینکه مراحلو گفتی بهم خیلی ذهنم درگیرش بود 😋 جواب ...

گلم عدد 5 تا 426 یعنی دقیقا 4 هفته بارداری 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم عدد 5 تا 426 یعنی دقیقا 4 هفته بارداری 

فدات شم

منم تو اینترنت همینو خوندم اما زنگ زدم به دکترم گفتم

گفت الان دقیقا ۵ هفته و ۶ روزته

فردا میشی ۶ هفته تعجب کردم

و برای درست ۲ هفته ی دیگه بهم وقت داد

مبارک باشه عزیزم برای منم دعا کن 4روز دارم تا پری این ماه اقدام بودم

الهی که بزرگی خدا دامنتو بگیره و صاحب فرزندی سالم و صالح بشی

دلم میگه این ماه مامان میشی

من زیره دلم کمرم درد میکنه گاهی تخمدانام تیر میکشه باردارم بنظرت طبیعیه ؟ توام اوایل بارداریت اینطور ...

منم لین حالتو دارم یعنی منم باردارم؟تازه ی جوریم منگم سرم انگاری رو بدنم نیس غذام خوردم یکم حالم بهم میخوره

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜
بله عزیزم بارداری چون منم درست مثل شما تکرار ادرارو..داشتم

میگم شما ی حس منگ‌بودن گیج رفتن یا تهوع وقتی غذامیخوردی داشتی؟من دلم درد میکنه کمرم سمت چپم بیشتر از دوهفته بیشترم هست این درد ممکنه منم باشم؟تکرر ادرارم اره دارم 

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜
عزیزم باردارنبودم با وجود بی بی چک هاله دار امروز پریود شدم صبح هم بی بی زدم منفی شد

عزیزم اشکال نداره انشاالله که ماه دیگه خبر مامان شدمتو میدی

استرسو نگرانی رو کلا از خودت دور کن