2777
2789
مشکل از داخله عزیزم خیلی خوش خیالی😊

مشکل از داخله چون بی کفایتن

اما همین دلالا که با خرید زیاد دلارو طمع سود چقدر باعث شدن قیمت بالاتر هم بره

همین دلالای ماشین

همین الان از ترس اینکه ضرر کمتری کنن همه انبارشونو گذاشتن واسه فروش، خریدار نیست

همین رفتار داخلی و جو روانی باعث میشه قیمت ها کاهش پیدا کنه

ای جونم جوونم😍😍😍منم دلم برا چرتو پرتات تنگ شده بود...بالاخره یه خانوم که بیشتر نداری😌😌😌منو بای ...

جونت ب فدام زنم....ب فودایع انگشتان پات ک ازشون هنر میبارع....باشع تورو میکنم تاج میزارم رو سرم فقط سبزی خشنگ پاک کن مهرتم حلال کن نوکرت میشوم تا قرع قیامت خانومم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله فرق نداره اون که کارشو کرد دارم میره  الان کلا زده سکان مملکت ول کرده  همشم تقصیر ...

بایدن برگرده ب برجام ببینیم باز گرونیو تقصیر کی میندازه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مشکل از داخله چون بی کفایتن اما همین دلالا که با خرید زیاد دلارو طمع سود چقدر باعث شدن قیمت بالاتر ...

امیدوارم😊

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

جونت ب فدام زنم....ب فودایع انگشتان پات ک ازشون هنر میبارع....باشع تورو میکنم تاج میزارم رو سرم فقط ...

جونه توهم به فدام عشق قشنگم😌چشم همه سبزی هاتو پاک میکنم ولی جعفری هاشو😂

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
جونه توهم به فدام عشق قشنگم😌چشم همه سبزی هاتو پاک میکنم ولی جعفری هاشو😂

امروز جفری نخریدم ب عشخت پیازچع پاک کن شب بخورم بو دعنم مستت کنع    / 

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اه اه😂😂حالمو بد نکن دیگه چندش ایشش

وا دالات مایاد پس تکلیف ذوق کردنم واس پیازچع  چی میشع  /

من از پیازچه بدم میاد خودت پاک کن سرمم درد میکنه بده آرزو جونت😞😜😜😂

عاخ یادم انداختی...هعی/

داخ دلمو تازع نکن زنع زشتم/

بیا ت برام پاک کن دلم واشع کار میکنی/

عاخ یادم انداختی...هعی/ داخ دلمو تازع نکن زنع زشتم/ بیا ت برام پاک کن دلم واشع کار میکنی/

ای عشقم تو چقد تنبلی که سبزی هاتم من باید پاک کنم😂😂اصلا درکم نمیکنیا.مردم نمیزارن آب تو دل خانومشون تکون بخوره حالا تو همش ازم کار میکشی😢😢

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
ای عشقم تو چقد تنبلی که سبزی هاتم من باید پاک کنم😂😂اصلا درکم نمیکنیا.مردم نمیزارن آب تو دل خانومشو ...

عی تو ک میدونی دلم نازکع چرا با دلع نرمم بازی میکنی؟/

باش الان همرو میدم نن شوهرت پاک کنع شب پیازچع بخوریم مست کنیم  /

ناموسا تا حالا باکسی انقد تو سایت چرت پرتک گفدی؟/  

عی تو ک میدونی دلم نازکع چرا با دلع نرمم بازی میکنی؟/ باش الان همرو میدم نن شوهرت پاک کنع شب پیازچع ...

آفرین شوهر خوشگلم❤😂😂اینم یه ماچ آبدار😗

نه باورکن فقط باتو چرت و پرت میگم..حال میده 😂😂😂

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚