2777
2789
اخع ضعیفع خودت وختی غیب شدی من چی بگم بت/ نن شوهرتم هی بیخ گوشمع میگ زنت تنهات گزاش/ تف/ زن باس ب ...

کوفت😂حیف تاپیکی که برات گزارش زدم😂 نکبت بی لیاقت

تو هی میری تنها تنها دوراتو میزنی توقع داری من آویزونت باشم..بعدشم من از تو بزرگترم احتراممو داشته باش😂😂😂

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۰۹۱۹ شروع میشه

@نی_نی_یار_5 چراااا @جگرطلا شمارتووونوووو دااره 😭😭😭😭😭😭😭 منم میخاااااام

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
نه  ۰۹۱۹ اولشه

@نی_نی_یار_5 😭😭😭

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
کوفت😂حیف تاپیکی که برات گزارش زدم😂 نکبت بی لیاقت تو هی میری تنها تنها دوراتو میزنی توقع داری من آ ...

خاکع غلیظ تو سرع نگار خوبع  ؟/

بخدا نمیدونی چ بدبختی دارم..جرعت ندارم با یکی حرف بزنم بقیع میریزن سرم میگن مارو فراموش کردی..دیروز یکم با ارزو سرد رفتار کردم امروز از سایت رف دارم دیوونع میشم ب ژونع تو.....عی فودات بشم ضعیفع دلم برا ماکارونیای کپکیت تنگ شدع بود...بیا خونع پیشم خودم قول میدم دگ ب کسی محل ندم  فقط توووو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
حسود خخخخخ

@نی_نی_یار_5 i am hasooood 

منم شماااارههههه😭

خرگع غلیظ تو سرع نگار خوبع؟/ بخدا نمیدونی چ بدبختی دارم..جرعت ندارم با یکی حرف بزنم بقیع میریزن سرم ...

ای جونم جوونم😍😍😍منم دلم برا چرتو پرتات تنگ شده بود...بالاخره یه خانوم که بیشتر نداری😌😌😌منو باید رو سرت راه ببری من حسودما حواست باشع😂😂😂 

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
هر دو فرقی ندارن  دوتاشون گفتم هر کدوم رای بیارم بازم ایران دشمنمونه

دشمن که هستن خب معلومه

اما شما نگاه کن فرق دارن فرقشونم از همین چند روز پیش تا حالا مشهوده، دلار از ۳۲ تومن الان ۲۳ تومن شده

تحریم سخت تر ترامپ باعث افزایش دلار میشه

وقتی هم که دلار بالا بره ارزش پولمون کمتر میشه

در نتیجه یه تخم مرغ ساده رو بیشتر باید پولشو بدیم

پراید اشغالو باید ۱۴۰ میلیون بخریم و ....

[QUOTE=163182833]مثله همن ولی یک عده خوش خیال فکر میکنن که فرق دارن[/

دشمن که هستن خب معلومه

اما شما نگاه کن فرق دارن فرقشونم از همین چند روز پیش تا حالا مشهوده، دلار از ۳۲ تومن الان ۲۳ تومن شده

تحریم سخت تر ترامپ باعث افزایش دلار میشه

وقتی هم که دلار بالا بره ارزش پولمون کمتر میشه

در نتیجه یه تخم مرغ ساده رو بیشتر باید پولشو بدیم

پراید اشغالو باید ۱۴۰ میلیون بخریم و ...