2777
2789

مامانم ی بارگلوش خیلی ورم کرد بعدک رفت دکتربراش سونونوشت امروزکه انجام دادگفت ک غده های ریزریزمت مهره داره. بعدکه نشون دکتردادجواب سونوروگفت بایدنمونه برداری کنن. خیلی نگرانم. کسی بوده اینجوری؟ 

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی ترسیدم منم الان چند روزه یه طرف گردنم ورمکرده.ولی هرچی دیت میزنم هیچی حس نمیکنم

حتمابرودکتر

اره مامانم...یه عده تو گلوش بود با سوزن نمونه برداری کردن خودم یکبار با یه وسیله مثل گوش پاک کن بزر ...

بعدجوابشون خوب بود؟ من خیلی میترسم خدایی نکرده چیزبدی باشه

عزیزم نمونه برداری اصلا ترسناک نیست اگه از بیرون باشه، سوزن میزنن و میکشن بیرون و اونو میبری پاتولوژی

نمونه برداری اگه از داخل باشه مثل بورونکوسکوپی اون ترسناکه چون دوربین ریز و دم و دستگاه از نای میره تو ریه

ولی از سینه، گلو و اینا راحته، نترس

عزیزم نمونه برداری اصلا ترسناک نیست اگه از بیرون باشه، سوزن میزنن و میکشن بیرون و اونو میبری پاتولوژ ...

ازدردش نمیترسم ازاین میترسم ک نکنه خدایی نکرده چیزبدی باشه ک بهش گفتن بایدنمونه برداری کنن

ازدردش نمیترسم ازاین میترسم ک نکنه خدایی نکرده چیزبدی باشه ک بهش گفتن بایدنمونه برداری کنن

عزیزم نترس 

انشالله که هیچی نباشه،اگرم بود خوش خیم باشه

احتمال داره حتی گره تیرویید باشه منم دارم از حرص و حوش

عزیزم نترس  انشالله که هیچی نباشه،اگرم بود خوش خیم باشه احتمال داره حتی گره تیرویید باشه م ...

مشکل کم کاری تیروئید داشت

مشکل کم کاری تیروئید داشت

احتمالا ندول داره. منم دارم. باید برم نمونه برداری. هرچه زودتر بره بهتره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».