2777
2789

سلام این چند روزه خیلی هوا دلگیره بیاید یکم حال و هوامون عوض بشه

مثبت18 نباشه خیلی نترکونن😂😂😂

اولیش خودم من ی شیشه عطر گل رز داشتم خیلی بو خوبی میداد تازه گرفته بودم پدر شوهرمم از اون میزد ب خودش اقا ما شب اونچا موندیم اومدم خودمو خوشبو کنم کلی ازش زدم ب خودم اتاق بوووی عطر گرفت😰😂تلخم بود دستمو زدم دهنم اومدم با چادر خواهر شوهرم یکم کمش کنم عطرو چون ب گردن و.. زده بودم😂😂

کم کردمو دماغمم پر شد یهو خواهر شوهرم اینا صدام زدن منم با چادر اکن رفتم چادرشو سر کردم رفتم پیششون تا رفتم داخل اتاق گفتن چ بووی شدید عطری میاد😰😮 بعد اون یکی گفت اره عطر باباش رفتم نشستم گفتن از چاادره چطوری بوش تورو نکشت😂😂

چرا چادر اینجوری شده منم گفتم شاید کت بابا روش بوده بوگرفته😰😂😂😂

شماهم بگید پوسیدیم 😕😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگید😡💔

مجردم خو دعوا نکن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
من ک از اولین روز نانزدی تو خونه مادر شوهرم  مادر شوهرم یهو وارد اتاق میشد مارو وسط بقل کردن وس ...

😰😰

ما یبار لخت بودیم یهو اومد داخل رفتیم زیر پتو وقتی رفت با گوشی نور انداختیم دیدیم سوتینم وسط اتاق بوده😂😂😂اونم لامپ رو روشن کرده بود😐

یه بار اوایل زندگی مون، مادرشوهرم داشت به شوهرم می گفت: با مردم خوب تا کن و اذیت نکن کسی رو و از این حرفها. بعدش گفت اگه اینجوری نباشی؛ مردم میگن لعنت به اون پدر و مادری که این بچه رو تربیت کردن!

منم گفتم: راست میگن!!

دیدم همه چشم شون چهار تا شد. گفتم منظورم اینه که شما درست میگید که مردم اینو میگن.

لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.