2777
2789
برین پیش مشاور یا بشین باهاش منطقی حرف بزن

عمررا بهش برمیخووره.خلاصه منو از اول ادنجور بار اورد ک زنا الن بلن.....جدیدا هم مقایسه میکنه ک بدترررر ولی اون رفتارای زشتش ک از اندام بقیه بودو گذاش کنااار.

حالا چند وقتیه اومدیم ی شهر دور از خونواده من ی سری از غذاهایی ک اقا خوشش میمومد بلند نبودم تصمیم گرفتم درست ک ی وقت از نفسش گذش تو خونه باشه..هرروز ازش میپرسیدم چی دوس داری برات بپزم؟؟؟اونم میگف و من با کمال عشق براش درس میکردم...هممش باز فیلم وگوشی   منم حرصی شدم گفتم پس ما چی؟؟نمیخوای یکم وقتتو ب ما بدی،؟؟؟از وقتی ک بیداری تا وقتی ک بخوابی همش تو تلویزیونی بسه دگ اونم حرصی شد گف من ازت محبت نمیبینم ک همه از تو بدشون میاااد تو منو زور میکنی ک پیشت باشم حرف باشه خودم میام  پیشت نمیخوامت میخوام ب این زدندگی بی تو ادامه . دوروز باهم حرف نزدیم جاشو هم جدا کرده باز منه ککک بشدت مغرور بودم از غرورم نمیگذشتم ک ی معذرت خواهی کنم رفتم سمتش خب باشه بیا همونطور ک میخوای باشیم ولی اخم نکن گف از خدامه  ...سریع خوشحالم کن با ی خدافظی😭😭😭💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمررا بهش برمیخووره.خلاصه منو از اول ادنجور بار اورد ک زنا الن بلن.....جدیدا هم مقایسه میکنه ک بدترر ...

نرو پیشش خودتو اویزونش نکن،زندگی خودتو خراب نکن 

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
اخه اینجا خیلی تنهام کسیو ندارم😭😭😭😭اینم ک قهر کرده

چنتا کتاب خوب بخون عزیزم ،مثل ملت عشق یا سه دقیقه در قیامت

ورزش کن ،به خودت برس،فیلم خوب ببین کمدی ببین

یه هنر یاد بگیر مثل بافتنی ،یا هر چی دوست داری

چنتا گل بخر نگهداری کن

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•

من خودم نزدیک ب ۲۰ سالمه با شوهرم نزدیک ۱۰ سال اختلاف سنی داریم من خیلی زود ازدواج کردم😭😭💔عاشق شده بودم  همش اومدن پیشم ازش تعررریف و تعررریف کردن خودش تو ی خونواده ضعیف با طرز فکر قدیمی بزرگ شده ولی من  توی خونواده ابرومندانه  ...

این اقا اصلا تو منسابتا هیچ اهمیتی نمیداد انگار ن انگار میگف این میوه ای ک میخرم برا خونه همون هدیس 

اصلا راضی نمیشدم روز تولدم و سالگرد ازدواج بیاد چون ناراحت از اینکه ن هدیه ن چیزی اصلا اهل سورپرایز نبود

من خودم نزدیک ب ۲۰ سالمه با شوهرم نزدیک ۱۰ سال اختلاف سنی داریم من خیلی زود ازدواج کردم😭😭💔عاشق شد ...

عاشق چیش شدی اخه ،نامزدی چجوری بود 

عاشق چیش شدی اخه ،نامزدی چجوری بود 

نامززززدی با دخالتای خونوادش گذش همش بحث و دعوا ک چرا فلان چیز اینجور شدو و ال و بل....

عاشق خودش بودم بچه بودم چقده ک خونوادم گفتن ازدواج نکن زوده مسولیت سنگینی بمون درستو بخون کلی حمایتت میکنیم دقت زیاد برا ازدواج حتی بامم گف ک درستو بخون دخترم از اونا جیزی برات درنمیاد برات ماشینم میخرم بری درستو بخونی من پشتتم😭😭😭😭منم ک عاشق شده بودم کور و کر قبول نکردم ای کا بابام مبزدمت تا با همچین خونواده ای  وصلت نمیکردم