2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیرون میرفتیم چشم اقا همش ب پشت خانوما بود من ک دیگه حساس شده بودم دعوا میکردم باهاش دوس نداشتم دگ باهاش بیرون برم همش چشم چرونی با اینکه بهم خیانت نکرده

خلاصه مدتیم ک لاغر شدم با ی دعوا اومد گف هیکل فامیلتونو میبینی؟؟۳۰سال از من بزرگتره هاا یا دخترشو مه ...

اهههههه مرتیکه چندش

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.

من دختری بودم ک اصلا حجاب خانوما اینا برام مهم نبود ولی این اقا منو حساس کرد ب اینجور مسائلا نمیزاش لباسایی ک دوس داشتم بپوشم جایی ک میخوام برم و ازاد باشم از اول محدودم کرد من دختری بودم ک اداب معاشرتم با فامیلا خیلی خوب بود ولی بعد ازدواج محدود و محدود تر شدم

اسی جون توهم از اقایون  فامیل شوهرت تعریف میکردی

و اون مردای خوش تیپه فیلمارو نشونش میدادی ک زر الکی نرنه😔😔

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
دس بزنم ک داره....منم یبار از حرصم از مردای فامیلشون تعریف کردم ک حرصش دراومد..خلاصه نگم از دخالتای ...

برین پیش مشاور یا بشین باهاش منطقی حرف بزن

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•

هممممش بامحبت خواستم پیش خودم نگهش دارم هر وقت ک خونه بود بهش میچسبیدم کلی شیطنت و بگو بخند ولی این اقا محو تلوزیون و اخبار ورزشی و گوشی بود ندید ک ندید رفته رفته منم سرد شدم ازش کمتر حرف زدم کمتر ب خودم رسیدم