2777
2789
عنوان

دارم پستونک بچمو ترک میدمش 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم منم دخترمو وقتی یک سالو یه ماهش بود ترکش دادم دوروزی اذیت شد بعدش خوب شد

انقد گریه کرد گریم گرفت اشکاش میومد الهی بمیرم براش 😭😭😭😭

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
نذار .ترک شصت خیلی سخته‌توفامیل دیدم ک میگم

چیکار کنم ب نظرت؟حالیش ک نمیشه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
پستونک ارتودنسی سایز کوچیکشو بگیر نزار انگشتشو بخوره دیگه از سرش نمیوفته ها

همین کارو کردم بازم نمیخوره بخدا

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
انقد مک میزنه فکش خسته میشه شیر نمیخوره.میگ فقط مک بزنم ازش چیزی نیاد

روش شما اشتباه بوده عززيم.شما بي مورد نبايد بهش پستونك بدي.شيرشو غذاشو كامل بخوره بعد پستونك.

بعدم بچه نه ماهه نوزال نيست كه فكش خسته بشه. الكي بچه رو اذيت نكن. برو ازمايش بده چكابش كن بيين چرا وزنكيري ندارع

💕

شاید سایز پستونکی که بهش میدی بزرگه سایزبندی دارن

نه کوچیکه 3تا پستونکم گرفتم..بلاخره ک شست ول میکنه تا اخر ک نمیخواد بخوره