2777
2789
عنوان

قبل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست

سلام منم رفتم دكتردوماهه بهم كلوميفن ازروزدوتاهفت وشش وهفت وهشت امپول واستروژن دادهردوماه روز١٥پريودرفتم سونوفوليكوا غالب١٦م م داشتم ازيه طرفم كيست كوچولوداشتم توتخمدان چپم دكترم ميگه ازامپولاس شماميدونيدچيكاركنم!؟

عشق اقاییمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من شوهرم کارمنده . بعدم میگه زیاده سه تا بچه نمیتونیم جایی بریم باهاشون 😂😂 

شوهر منم نظامیه هی انتقالی داریم ولی مهم نیست مهم دل ادمه دخترا ۳سالشون شد برو ای یو ای تعین جنسیت یه داداشم بیار تمام❤😍

شوهر منم دیگه حس بچه نداره ولی بیخود مگه من ادم نیستم😄

😀😀منم عاشق بچه ام شوهرم نمیخاد اولیشم هست میگه نه زوده من ب زور خودم رفتم دکتر دعا کنید این ماه بگیره 

اخه من شوهرم کارمنده . بعدم میگه زیاده سه تا بچه نمیتونیم جایی بریم باهاشون 😂😂 

وایی ن نگید برا ماهم همه دوتا ۳ تا دارن ولی ما ۲ ساله ازدواج کردیم شوهرم میگه ن زوده باز اما من خودم میخام 

سلام منم رفتم دكتردوماهه بهم كلوميفن ازروزدوتاهفت وشش وهفت وهشت امپول واستروژن دادهردوماه روز١٥پريود ...

فکر کنم خودت دکتر دوباره دارو بده ک کیستت رفع بشه 

۴روز قبل پریودت بی بی چک بزن احتمالا مثبت شه نشدم صبرکن پریود نشدی یه هفته بعدش برو ازمایش

دعا کنید برام سوم اذر باید پریودبشم ۴ اذر تولد هم خودم هم همسرمه ایشالا مثبت بشه بهترین کادو عمرمو بگیرم