میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩🏫دختر ترکم❤همان ک به خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
دقیقااااا من و شما مثل هم زود میریم منت کشی حتی اگه مقصر نباشیم شوهرامون هم مثل هم هستن...همسرم ...
واییی قشنگ حرصمو در میاره میبینی هزار بار گفته اشتی اشتی اشتی یا ببخشید یا بخند وایی سر این بخند لبخند زورکی میزنم میگه ن باید واقعی بخندی نابودم میکنه فقط مجبور میشم کاری ک میگه رو بکنم
میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩🏫دختر ترکم❤همان ک به خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ی مدت فقط منت کشی میکردم ولی حالا بی تفاوت شدم و هیچی نمیگم تا خودش بیاد حتی ی شب ی کاری کرد خیل ...
آخه من برعکس شمام یعنی منم که یه جور بیمارگونه ای به شوهرم وابستم و اونم خوب نقطه ضعف منو بدست آورده، دیگه نمیدونم میشه کاری کرد یا نه، مثلا تا یک روز جدیدا تحمل میکنم اما بعدش میبینم اون جلو نمیاد خودمو کوچیک میکنم😭😭بعدشم نه تنها از آشتیمون خوشحال نیستم بلکه حس بدی بهش دارم و ازش متنفرم تا مدتی و فقط ظاهر قضیه رو حفظ میکنم
آخه من برعکس شمام یعنی منم که یه جور بیمارگونه ای به شوهرم وابستم و اونم خوب نقطه ضعف منو بدست آورده ...
اخی اینجوره ک روحی اسیب میبینی عزیزم