2777
2789
عنوان

خسته شدم از این زندگی😢😢😢

131 بازدید | 5 پست

کنکور دارم امسال حالم از هرچی درسه بهم میخوره زبان و ریاضی و عربی اصلا نمیفهمم زبان هرچی میخونم بازم نمیتونم جواب بدم 

شوهرم مریضه هیچکی نمیشناسه بیماریش خسته شدم این چه وضعیه دلم نمیخاد درس بخونم اما همه جارو پر کردم و نمبخام ی ادم بی خاصیت باشم

عزیزدلم با خدا حرف بزن تا آرامش بگیری 

و نا امید نشو می دونم شرایطت خیلی سخته ولی خدا باهاته نگران نباش برای هدفت بجنگ

زبان هم کتاب پایه شهاب اناری رو بگیر عالیه هرسه پایه رو داره

ایشالا به هدفت میرسی🥰

دانشگاه قبول شدی خبرشو بهمون بده حتما😍😍😍❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

توکل کن

به اندازه توانت تلاش کن

برنامه درسیت بیش از اندازه فشرده نباشه که بهت فشار بیاد ودلسرد بشی.

چاره ای نیست یه مقدار سختی داره به هر حال وقتی میخوای به اهداف بزرگتری دس پیدا کنی باید از فیلم و...بزنی.

هوالشافی

برا شوهرت  برید متخصص سنتی نه عطاری .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شوهرت چیه؟

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
کمردرده بیحاله بی اشتهاست مدام تب و لرز

انشالله بهتر بشن بنظرمن یکم بخودت استراحت بده مثلا۲روز فقط ریلکس کن بعد دوباره شروع کن

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم