2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 70 پست
برو دکتر حتمااا عفونت خیلی بده  پی گیری نکنی زخم میشه تازه من پیگیری کردم وضعم اینه

کجای مشهد هستین شما؟

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
خب خداروشکر مشکلتون برطرف شده 

اره فقط مشکل خیسی هست که اونم عادی هست من زود زود شرت باید عوص کنم شما میدونی دلیل اینکه خیس میشه چی هست

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس راه حل چیه.البته من ترشحات زرد رو نمیدونم از کی داشتم ولی سبزو تو دو دوره پریودم دارم.خیلی ترس ...

نمیدونم بخدا منم موندم دیگه چکار کنم انقد رابطمون کم شده دیگه بیزار شدم از خودم باوجود اینکه اینقدم رعایت میکنم از همه لحاظ نمیدونم چم شده

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
اره فقط مشکل خیسی هست که اونم عادی هست من زود زود شرت باید عوص کنم شما میدونی دلیل اینکه خیس میشه چی ...

کی بیشتر خیس میشه نزدبک پریود یا بعدش.اون خیسی مثل ابه یا حالت سفت تر داره چه رنگیه؟

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
کی بیشتر خیس میشه نزدبک پریود یا بعدش.اون خیسی مثل ابه یا حالت سفت تر داره چه رنگیه؟

ابه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
نمیدونم بخدا منم موندم دیگه چکار کنم انقد رابطمون کم شده دیگه بیزار شدم از خودم باوجود اینکه اینقدم ...

ببین من بعد پریودم خیلی خوبم اصلا حتی ترشحم ندارم اذیتم نمیشم نزدیک پریودم ولی اذیتم.شما چجوریه؟

اره فقط مشکل خیسی هست که اونم عادی هست من زود زود شرت باید عوص کنم شما میدونی دلیل اینکه خیس میشه چی ...

من ک از ترس حتی شورتم نمیپوشم بادامنم همیشه 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
ابه

در طول روز فرقی نداره کی باشه

ابه

اگه ابه خالطه بدون رنگ هبچ مشکلی نداره طبیعیه 

ببین من بعد پریودم خیلی خوبم اصلا حتی ترشحم ندارم اذیتم نمیشم نزدیک پریودم ولی اذیتم.شما چجوریه؟

من کلا سوزش دارم عزیزم حتی تو دوران پریود چند روز خوبم دوباره سوزش میگیرم

حالا من خووم ادم وسواسی و روزی شاید دوبار شورت عوض کنم و کلی خودمو بشورم و خشک کنم تابستونا هرروز دوش زمستون ی روز درمیون موندم چجوری عفونت گرفتم.البته شوهرم ینگ کلیه داره میتونه از اون باشه تند تند سنگ دفع میکنه

اگه ابه خالطه بدون رنگ هبچ مشکلی نداره طبیعیه 

اره سفید شفاف باشه سالمه 

زرد و سبز و خاکستری و سفید شیری عفونته

من کلا سوزش دارم عزیزم حتی تو دوران پریود چند روز خوبم دوباره سوزش میگیرم

پس خداروشکر فک کنم عفونت من کهنه نیست .نظر شما چیه

حالا من خووم ادم وسواسی و روزی شاید دوبار شورت عوض کنم و کلی خودمو بشورم و خشک کنم تابستونا هرروز دو ...

وااااای منم همین جوری خیییلی رعایت میکنم همیشه حمومم 

شوهرمم تمیزه