2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 70 پست
زخم دهانه رحم دارم 

من برا بخیم کنده شده بود وزخمی بود چرک خشکن وسفکسین دکتر داد زخمو بست اخه چی میگن مثل قارچ شده بود هی چرک وخون ریزی اون قسمت اگه براتوهمینجوری هست این دوتا قرص استفاده کن اتشالله نتیجه بده

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
با سشوار اون قسمت رو بگیر روزی نیم ساعت بزار خشک باشه   انشالله زود خوب بشی

مرسی عزیزم 

خیلی رعایت میکنم نمیدومم چرا اینجوری مزمن شده عفونتم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجوری علاوه بر عفونت خشکی واژنم میاد سراغش.اونایی که عفونت دارن عمقی هستش باد سشوار درستش نمیکنه.ف ...

برامن دکترم گفت رو زخم بگیرم گرفتم خوب شد توحمام میگفت تووان هم برو بشین دردش کم میشه چی بگم والا

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

من دوماهی هست که ترشحات سبز دارم خیلی میترسم ینی منم زخم دارم.سونو دادم سالم بودم ولی معاینه نشدم

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
من دوماهی هست که ترشحات سبز دارم خیلی میترسم ینی منم زخم دارم.سونو دادم سالم بودم ولی معاینه نشدم

سبز یا زرد

من برا بخیم کنده شده بود وزخمی بود چرک خشکن وسفکسین دکتر داد زخمو بست اخه چی میگن مثل قارچ شده بود ه ...

ن عزیزم این ازون زخم ها نیس زخم رحم بخاطر عفونت ب وجود میاد ب اسم زخمه ولی یه جور قرمزیه ک ب اصطلاح میگن زخم رحم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
برامن دکترم گفت رو زخم بگیرم گرفتم خوب شد توحمام میگفت تووان هم برو بشین دردش کم میشه چی بگم والا

زخمت حتما پایین بوده عفونت داخل خود رحمه با این چیزا خوب نمیشه

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
اینجوری علاوه بر عفونت خشکی واژنم میاد سراغش.اونایی که عفونت دارن عمقی هستش باد سشوار درستش نمیکنه.ف ...

اره عزیزم درسته

ن عزیزم این ازون زخم ها نیس زخم رحم بخاطر عفونت ب وجود میاد ب اسم زخمه ولی یه جور قرمزیه ک ب اصطلاح ...

اها که اینطور  انشالله که خوب بشی ابجی 

زخمت حتما پایین بوده عفونت داخل خود رحمه با این چیزا خوب نمیشه

اره بابا دیده میشد 

سبز یا زرد

اول زرد بود حالا سبز شده البته در حالت عادی چیزی نمیبینم موقع رابطه همش میاد بیرون

باید معاینه شی عزیزم 

ولی عفونت دلیل بر این نیس ک زخم باشه 

زخم از عفونت و التهاب زباده

اول زرد بود حالا سبز شده البته در حالت عادی چیزی نمیبینم موقع رابطه همش میاد بیرون

اگ مشکلی نداری میگم اب سرکه روامتحان کن ایا خوبه

اره بابا دیده میشد 

خب دیگه اون مساله ی پیچیده ای نبوده خداروشکر.بیرون مرطوب نیست بهتر درمان میشه ولی محیط رحم هم مرطوبه هم قلیایی زمینه برای رشد باکتری و قارچ فراهمه