دمارم دراومده دو روزه پوشکش نمیکنم میبرمش دستشویی جیش میکنه ولی اگه یه دقیقه غافل بشم ازش کارشو میکنه تو خونه...پی پی هم فقط تو شلوار میکنه ازش میترسه...هر راهی بگید امتحان کردم روزی چندباااار میبرمش کمر و گردن نمونده برام.فقط شلوار پاش میکنم اونم شلوارای نخی دم پا تنگ ک خرابکاری کرد جایی کثیف نکنه...مامانا بگید چقد طول میکشه حدودا تا یاد بگیره قبلش اعلام کنه و تو دستشویی کاراشو کنه.از همه نظر آمادگی داره ک شروع کردم ب گرفتن.یعنی شب تا صبح حتی اگه تا ظهرم بخوابه جاش خشکه.فرق جیش و پی پی دو میدونه.شلوارشو میتونه در بیاره و بپوشه.قبلا هم اعلام میکرد ک جیش دارم یا...الان از حرکتاش میفهمم...تا میره یه گوشه قایم میشه میدونم پی پی داره سریع میبرمش تو دستشویی.بعد دیگه تو قصری نمیشینه اصرار داره مثل بقیه بشینه و شلنگ آب گرم بگیره ب خودش تا جیش کنه...انگار تحریک میشه و خوشش میاد...میترسم از تحریک شدنش اونوقت اونو چجوری از سرش بندازم...بعد جیش کردنش بهش جایزه میدم.تو دستشویی بردن هم هیچ زور و اجباری نیست ب میل خودش میبرم.دعواشم نمیکنم اصلا.بقیه تاپیکا دراین مورد رو خوندم از بقیه سایتا برنامه ها و و و...هرکاری بود انجام دادم و میدم و امیدوارم زود نتیجه بگیرم.چون توان خرید پوشک نداریم با این قیمتای سر ب فلک کشیده...پوست بچه حساس باشه و کارگر روزمزد تواین دوره زمونه مگه میشه زندگی کرد😣😣😣