2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوکه .خداکنه حدسم اشتباه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 101 پست
دوقلوهام کوچیکن دستوپامو بستن نمیزارن‌تکون بخورم 

عزیزم. خدا حفظشون کنه. ان شالله زندگیتون هم ب شادی ختم بشه

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نصبش کردم چجوری پنهانش کنم؟بعد باید هی برم تو گوشیش گوش بدم نمیشه صداها اتوماتیک بیاد تو گوشیه ...

چن نمونه هست.. اونی ک جاری م نصبیده بود برنامه پنهان کردن داشت حتی اعلانها نمیاد بالا... ولی تا شوهرش میخلبید گوشی رو بر میداشت تند تند برا خودش میفررستادشون. 

چن نمونه هست.. اونی ک جاری م نصبیده بود برنامه پنهان کردن داشت حتی اعلانها نمیاد بالا... ولی تا شوهر ...

خداخیرت بده عزیزم.دعات کردم با این‌راهکارت.هم منو از خرید دومیلیون جی پی اس راحت کردی هم سو تفاهمام برطرف شد.ممنون از راهنماییت خیر ببینی

خداخیرت بده عزیزم.دعات کردم با این‌راهکارت.هم منو از خرید دومیلیون جی پی اس راحت کردی هم سو تفاهمام ...

سلامت باشی گلم 

سلام عزیزم

چی شد

امیدوارم که همه چی سوءتفاهم بوده باشه😣

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات