2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوکه .خداکنه حدسم اشتباه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 101 پست
فقط من نابود شدم.. تا موقع مرگم فراموش نمیکنم چون تا داستان  خوندم از ناراحتی تب و لرز گرفتم . ...

چرا میخوندی دست خودت بوده که میدیدی اذیت میشی نباید تا آخر میخوندی این داستانا زائیده ذهن یه آدمه مریضه

فقط من نابود شدم.. تا موقع مرگم فراموش نمیکنم چون تا داستان  خوندم از ناراحتی تب و لرز گرفتم . ...

عزيزم تو اينستا چرتو پرت زياد مينويسنا 

بعضى مغزا منحرف فاسد 

الكى خودتو درگير نكن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور حک کردی لطفا بگو من شوهرم خیانت میکنه ولی شماره از از طرف مقابل  ندارم ونمی دونم در چه حده

عزیزم یک تلگرام نصب میکنی رو گوشیت بعد بجای شماره خودت شماره شوهرتو میزنی بعد یک کد واسه گوشی شوهرت میاد اونو وارد تلگرامت میکنی.خیلی سادس

خب اون پسره مريض روانى بوده بايد ميبردن تيمارستان 🤦‍♀️ بيچاره پدر بنده خدا 

کوچیک بود تو سن سیزده بود .میدونی چون وقتی توی کانون اصلاح تربیت کشته شد هفده ساله بود... حالا تصور کن ک از هشت سالگی بخاطر پدرش شروع ب کار کردن گرفت مادر بی وجدانش پسره رو فرستاد پیش مواد فروشی میکرد. بعدش دختره تعریف میکرد بعضی شبا مادرم پدرمو تمیز میکرد و عطر میزد و داداشم شبا پیش بابا میخوابید . نگم از بقیه داستان بهتره.. بیخیال😢😢😢

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
عزیزم یک تلگرام نصب میکنی رو گوشیت بعد بجای شماره خودت شماره شوهرتو میزنی بعد یک کد واسه گوشی شوهرت ...

حدست میتونه درست باشه. الان مردا خیلی گرایش شدیدی بهم دارن. بخاطر همین فضای مجازی

حالا بنظرتون حدسم چن درصد درسته؟برم ردیاب بگیرم؟هم صدا رو انلاین میشه گوش کرد هم ادرس دقیقو انلاین م ...

ضبط صدا مخفی رو گوشیش بنصب. مثل جاری من. ک مچ چ شوهرشو گرفت با ۶۰۰ مکالمه