2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوکه .خداکنه حدسم اشتباه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 101 پست
خوب شاید واقعی نبوده طرف داستان سرهم کرده

داستان واقعی بود. متاسفانه من بدترشو هم تو شهر خودمون دیدم ک ب پسره ب مادرش تجاوز میکرد

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوشی فقط در حد ۳۰ثانیه حرف میزنن وقتی چک میکنم فقط درحد سلام کجایی.

این چ حرفیه ساعتها ضبط میکنه. من خودم ک نامزد بودم برا یادگاری ضبط مکالمه انجام میدادم..جاری همه ی صدها رو تک کارت حافظه گذاشت تحویل وکیل داد.. ب منم گفتن بیا گوش کن نرفتم.. چندشم میشد. آخه همش س.. و مخ زنی بود🤮

این چ حرفیه ساعتها ضبط میکنه. من خودم ک نامزد بودم برا یادگاری ضبط مکالمه انجام میدادم..جاری همه ی ص ...

نه .منظورم شوارم با دوستش در حد فقط چن ثانیه حرف میزنن که قرار بذارن .اصلا مکالمه طولانی ندارن باهم.

چرا میخوندی دست خودت بوده که میدیدی اذیت میشی نباید تا آخر میخوندی این داستانا زائیده ذهن یه آدمه مر ...

نمیدونم  مرض داشتم ک خوندم 😢

عزيزم تو اينستا چرتو پرت زياد مينويسنا  بعضى مغزا منحرف فاسد  الكى خودتو درگير نكن

باورت میشه چند روز پیش اینستا نصبیدم. بعد اون داستان ب فنا رفتم😑

نه .منظورم شوارم با دوستش در حد فقط چن ثانیه حرف میزنن که قرار بذارن .اصلا مکالمه طولانی ندارن باهم.

آها. از اون نظر.دوربین مخفی خوبه ک هزینش زیاده . مثل پلیسا رو دکمه لباس جا سازی  میکنن

منم یک مدت خیلی داستانای کشت و کشتار میخوندم افسردگی گرفته بودم

منم . خدا فقط رحم کنه دنیا خیلی کثیف شده.. 

آها. از اون نظر.دوربین مخفی خوبه ک هزینش زیاده . مثل پلیسا رو دکمه لباس جا سازی  میکنن

دوربین نداره برعکس.کاش میداشت.اقاهه گف فقط صدارو ضبط میکنه و انلاین میشه همون لحظه شنید و ادرس دقیق لحظه به لحظه رو میگه.

دوربین نداره برعکس.کاش میداشت.اقاهه گف فقط صدارو ضبط میکنه و انلاین میشه همون لحظه شنید و ادرس دقیق ...

ولی پیشنهاد اول من اینه مشاوره بری.. بعضی چیزا ارزش دیدن نداره.. داغون میشی.‌. برو مشاور بببین چی میگه